ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ!

Μπορεί η χούντα των απατεώνων να μην αποκάλυψε πόσα λεφτά -από τον ιδρώτα και το αίμα των Ελλήνων φορολογουμένων!- διατέθηκαν σε κάθε ΜΜΕ, με πρόσχημα την… ενημέρωση του κοινού για τον κοροϊδοϊό, αλλά η λίστα με τους «δικαιούχους» αποκάλυψε πράματα και θάματα!

Όπως για παράδειγμα, ότι οι φόροι των Ελλήνων κατέληξαν στο λαμόγιο τον Φουρθιώτη, που έχει στην κατοχή του blog με την επωνυμία protieidisinews.blogspot.com. Μόνο που το εν λόγω «blog» εμφανίζεται να έχει φτιαχτεί μόνο και μόνο για να τα πάρει, καθώς έχει όλες κι όλες δύο αναρτήσεις. Η πρώτη είναι στις 11 Μαΐου του 2020, που είναι το banner της διαφήμισης του «Μένουμε Ασφαλείς», και μετά από δεκαπέντε ημέρες μια είδηση για τη “λήψη μέτρων διασφάλισης της δημόσιας υγείας”!

Μάλιστα, τώρα που αποκαλύφθηκε η αλήθεια, το λαμόγιο της αχόρταγης αγέλης του δικτάτορα Μητσοτάκη, προσθέτει αβέρτα… αναρτήσεις, για να δείξει ότι το «blog» του βρίσκεται… εν λειτουργία και δικαίως πήρε τα λεφτά της κρατικής διαφήμισης!

Οι δε… αδέκαστοι εισαγγελείς αυτής της χώρας, οι οποίοι κατακεραυνώνουν όποιον φουκαρά βρεθεί στο δρόμο τους, ακόμα να επέμβουν για το καραμπινάτο αυτό σκάνδαλο στην κλεφτομπανανία Μητσοτακιστάν! Αλλά θα’ ρθει ώρα που θα δώσουνε κι αυτοί λόγο στον ελληνικό λαό, στην Πλατεία Συντάγματος – μαζί με Κούληδες, Φουρθιώτηδες και λοιπές κλεφτοκρατικές δυνάμεις!