Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!  

Το ελληνικό κράτος είναι βαθύτατα διεφθαρμένο. Από την εποχή της επανάστασης έως σήμερα, προύχοντες και πολιτικό προσωπικό συνθέτουν έναν οχετό διαφθοράς. Το 1821 η διαπλοκή ήταν οι προύχοντες. Όσοι τα είχαν καλά με τους Τούρκους. Όσοι ζούσαν ευτυχισμένοι και έδιναν άνετα τις θυγατέρες τους. Σήμερα η διαπλοκή, η ελίτ, το βαθύ κατεστημένο – όπως και τότε – ασχολείται με τη διατήρηση των κεκτημένων του και την αύξηση των περιουσιακών του στοιχείων, χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για το αν το σύνολο της ελληνική κοινωνίας υποφέρει ή ζει σε ατμόσφαιρα δημοκρατίας και ελευθερίας. Οι γνωστές οικογένειες των Αθηνών δεν απασχολούνται με τα βάσανα των εκατομμυρίων συμπατριωτών τους.

Σήμερα το βαθύ κράτος των Αθηνών όζει, βρομάει εντονότατα, μυρίζει όπως το κουφάρι ενός αποσυντεθημένου γουρουνιού. Η διαφθορά είναι έκδηλη στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πριν κλείσει ακόμη χρόνο, καθημερινά μαθαίνουμε ότι μέλη της οικογένειας ή κυβερνητικά στελέχη επιδίδονται σε αθέατο ή εμφανές φαγοπότι.

Δεν έχει σημασία αν είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ή οι άνθρωποι του τουρισμού ή ο ανιψιός που κουβαλάει μαζί του πολύ ενέργεια ή ο άλλος ανιψιός που έχει μέσα του πολύ Hollywood και δημιουργεί πολύχρωμα σιντριβάνια και μεγάλους περιπάτους και μία πόλη που πολλοί κάτοικοι κοιμούνται νηστικοί και ονειρεύονται μία εργασία και όχι…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr