Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΕΝΑ ΝΕΟ LOCKDOWN ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΡΘΗΤΗ

Ελπίζω οι αγαπητοί Έλληνες λοιμωξιολόγοι να μην ανοίξουν όλες τις κερκόπορτες στον νέο πορθητή με ένα καινούργιο lockdown.
Ελπίζω να μην αποδειχθούν εκτός από επιχορηγούμενοι από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και λάτρεις των εμβολίων του Μπιλ Γκέιτς. Γιοκαρίνοι στα σχέδια των Τούρκων και μας κλείσουν στα σπίτια, την ώρα που θα αποφασίσει θερμό επεισόδιο ο απέναντι Σουλτάνος.
Η δολιότητα συναγωνίζεται τη φαιδρότητα στην παρούσα φάση των εξελίξεων στην περιοχή μας. Έχουν αποφασιστεί στα παρασκήνια διάφορα πράγματα και φαίνεται ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει από την ελληνική πλευρά ένας λαός εξασθενημένος οικονομικά, φοβισμένος υγειονομικά και έτοιμος να αποδεχτεί ακόμη και τη μεγαλύτερη μειοδοσία, αρκεί να αναπνέει.

Τον έχουν προπονήσει τα δελτία του ΣΚΑΙ και οι συνάδελφοί μου, που ντάλα μεσημέρι, μπροστά σε διαδηλώσεις πεινασμένων υπαλλήλων, εκεί στο υπουργείο εργασίας, φοράνε μάσκες για να δείξουν πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος, του ανύπαρκτου και εν αποδρομή σε όλη την Υφήλιο κορωνοϊού. Ακόμη και οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδος και Ιταλίας, φορούσαν μάσκα στην καθιερωμένη φωτογραφία της συνάντησής τους, κρύβοντας έτσι και την πραγματική ουσία της ξαφνικής συμφωνίας Ελλάδος και Ιταλίας.

Οι λοιμωξιολόγοι, δηλαδή η κυβέρνηση δεν θέλουν φέτος μεγάλο τουρισμό πουθενά στην Ελλάδα…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr