ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ… «ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»! ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥ… ΧΡΟΝΟΥ! 

Εδέησε μετά από πολύ καιρό ο εκπρόσωπος της χούντας Μητσοτάκη Πέτσας, να δώσει τη λίστα με τα ΜΜΕ που τα πήραν για να μας πείσουν να… «Μείνουμε Σπίτι», να… «Μείνουμε Ασφαλείς» και να πλένουμε τα χέρια μας – πολύ… σχολαστικά.

Βέβαια, από τη λίστα λείπει το πιο σημαντικό, δηλαδή το πόσα πήρε το κάθε ΜΜΕ. Αυτά, όπως είπε ο Πέτσας, θα τα μάθουμε το 2021, προφανώς διότι πρόκειται για… κρατικό μυστικό.

Στη λίστα υπάρχουν εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και sites, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν τα ξέρει ούτε η… μάνα των ιδιοκτητών τους ή είναι… ανύπαρκτα, δηλαδή «sites – σφραγίδες», χωρίς ενημερώσεις, με πιο κραυγαλέα περίπτωση αυτό του Μένιου Φουρθιώτη.

Αποκλείστηκαν δε, όσα κρίθηκε πως δεν «λειτουργούν πληρώντας κριτήρια αντικειμενικότητας και αμεροληψίας και τηρώντας τις αρχές της ηθικής και δεοντολογίας, συνεκτιμώμενης της αξιοπιστίας των μέσων αναφορικά με τη μη αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων (fake news) και τη μη πρόκληση σύγχυσης στο κοινό». Προφανώς, αυτά που δεν υμνούσαν τον «Μωυσή», «Τσώρτσιλ», «μεγαλύτερο ηγέτη του 20ου αιώνα», κ.τ.λ.

Υπερηφάνως σας ανακοινώνουμε, πως εμείς εδώ δεν πήραμε μία – και δε θα παίρναμε ακόμα κι αν μας έδιναν- γιατί δε θα γίνουμε ποτέ συνεργοί στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του κοσμάκη!