ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ!

Είναι κοινό μυστικό, πως το γενικό κουμάντο στη χούντα του νοσηρού Μητσοτάκη το κάνει από τα παρασκήνια ο μπολσεβίκος Θεοδωρικάκος. Ο οποίος, έχει εισάγει στην ελληνική πολιτική ζωή σοβιετικές μεθόδους χειραγώγησης της πληροφόρησης, εξύμνησης του δικτάτορα, φίμωσης των ελεύθερων φωνών και καταστολής των πάσης φύσεως αντιφρονούντων!

Μια συνήθης πρακτική της σοβιετικού τύπου καταστολής, για τους πιο «ακίνδυνους» αντιφρονούντες (τους «επικίνδυνους» τους έστελναν στα Γκουλάγκ!), ήταν ο υποχρεωτικός εγκλεισμός τους σε ψυχιατρεία, για να «αναμορφωθούν». Αλλά και για να περάσει στους πολίτες η εντύπωση πως όσοι τα βάζουν με την σοβιετική εξουσία είναι… τρελοί!

Χθες, λοιπόν, μια αγανακτισμένη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη έριξε νερό στον απαίσιο Χαρδαλιά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ρόλο του στο κλίμα φόβου, στον υποχρεωτικό εγκλεισμό των Ελλήνων μέσα στα σπίτια τους και στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Περιστατικά τέτοιων ακίνδυνων μορφών διαμαρτυρίας σημειώνονται σ’ ολόκληρο τον κόσμο – και μάλιστα κάποιες φορές με μέσα πιο επικίνδυνα από ένα ποτήρι νερό. Στο 99,9% των περιπτώσεων, τα «θύματα» δε δίνουν συνέχεια. Ωστόσο, ο «σκληρός της καραντίνας» Χαρδαλιάς έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλάβουν τη γυναίκα και της έκανε μήνυση!

Η γυναίκα, αφού κρατήθηκε τη νύχτα στα μπουντρούμια της χούντας, ως κοινή εγκληματίας, οδηγήθηκε σήμερα σιδηροδέσμια στον εισαγγελέα και μετά από έντονο διάλογο που είχε μαζί του, αποφασίστηκε ο εγκλεισμός της σε… ψυχιατρείο!

Είναι προφανές, ότι η χούντα του πτηνόμορφου και κατακερατωμένου δικτάτορα τρέμει τη λαϊκή οργή που έρχεται με μαθηματική ακρίβεια μετά απ’ αυτό το «μαύρο καλοκαίρι» της ανεργίας και της φτώχειας και φροντίζει να τρομοκρατήσει προκαταβολικά τους Έλληνες! Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Και το προσεχές φθινόπωρο η χούντα θα υποχρεωθεί από το λαό να δώσει λογαριασμό για τα εγκλήματά της!