Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ… ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ! 

Στιγμές της μαζικής εισβολής του 2015 ζει τις τελευταίες ημέρες η Λέσβος, καθώς η χούντα Μητσοτάκη έδωσε την άδεια στους κατόχους τριπτύχου με μπλε σφραγίδα (δικαίωμα μετακίνησης εντός Ελλάδος) να φύγουν κατά μόνας από το νησί και να πάνε όπου γουστάρουν!

Ήδη, 550 «προσφυγάκια» αναχώρησαν από τη Λέσβο τις τελευταίες τέσσερις μέρες, ενώ συνολικά οι έχοντες μπλε σφραγίδα στο τρίπτυχο τους, φτάνουν το 25% των 23.000 περίπου ευρισκομένων στη Λέσβο!

Η γνωστοποίηση του δικαιώματος αναχώρησης από τη Λέσβο της παραπάνω κατηγορίας «προσφύγων», έστειλε χιλιάδες απ’ αυτούς στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου συνωστίζονται έξω από τα τουριστικά γραφεία για να βγάλουν εισιτήρια.

Ωστόσο, τα εισιτήρια δε φτάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους, λόγω των «υγειονομικών πρωτοκόλλων» της χούντας, που επιτρέπουν στα πλοία να ταξιδεύουν μόνο με το 50% της χωρητικότητάς τους.

Κι όσοι δε βρίσκουν εισιτήρια δεν επιστρέφουν στην Μόρια, ελπίζοντας ότι θα βρουν τρόπο για να αναχωρήσουν την επόμενη μέρα και διανυκτερεύουν σε διάφορους ανοιχτούς χώρους της πόλης, όπως στο λιμάνι, σε πλατείες και σε πάρκα!

Που θα καταλήξουν όλοι αυτοί, μόλις θα βγούνε στο λιμάνι του Πειραιά, κανείς δεν ξέρει! Ίσως ούτε αυτοί οι ίδιοι! Ωστόσο, ο σκοπός του εποικισμού της χώρας επιτυγχάνεται άριστα και μ’ αυτό τον τρόπο, γι’ αυτό η χούντα τους έδωσε το «πράσινο φως» (την μπλε σφραγίδα) για να μπορούν να φεύγουν από την Λέσβο!