Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Αναπνεύστε ελεύθερα και αποτινάξτε τον ιό της φοβίας από το αίμα σας.

Όπως ανακοινώθηκε από επιστήμονες και πέρασε χθες μέσα από το δελτίο του ΣΚΑΙ, χωρίς ιδιαίτερο σχολιασμό, αφού οι μάγειροι του δελτίου θέλουν να εκπέμπουν τρόμο, οι ασυμπτωματικοί φορείς του covid- 19, σπανίως μεταδίδουν τον ιό. Οι μη έχοντες συμπτώματα – όπως αυτοί της Ξάνθης δεν μεταδίδουν τον ιό. Και όμως η κυβέρνηση ψεκάζει με φόβο την ελληνική κοινωνία, που δεν μπορεί να επιστρέψει ακόμη στην κανονικότητα.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, προκειμένου να μην έχουν κοινωνικές αντιδράσεις, έχουν ανέβει επάνω στο άρμα της λοιμωξιολογίας και άνευ αντιπαραθέσεων μιλάνε για τοπικά lockdown ή και γενική εκ νέου παράλυση. Και τα λένε αυτά ενώ η παγκόσμια τράπεζα και οι μεγαλύτεροι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί, επισημαίνουν ότι εάν μία χώρα επιστρέψει στο lockdown θα καταστραφεί οριστικά και για πολλά χρόνια θα βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη ύφεση.

Ξαφνικά οι Ιταλοί γείτονες τα βρήκαν μαζί μας για την υφαλοκρηπίδα και τα θέματα του Ιονίου. Ανακηρύξαμε κοινή ΑΟΖ και απομένουν οι συνομιλίες με τους Αλβανούς – συμμάχους των Τούρκων, προκειμένου να επέλθει ένα νέο στάτους και μία ηρεμία στα νερά του Ιονίου. Ήταν θετικό το αποτέλεσμα των συνομιλιών με τη Ρώμη αλλά υπάρχουν κάποια ερωτήματα που θα απαντηθούν μόλις γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του κου Δένδια με τον κο Ντιμάγιο. Δηλαδή, γιατί δώσαμε τόσο εκτεταμένο δικαίωμα στους Ιταλούς, να αλιεύουν  στα νερά του Ιονίου και γιατί αναγνωρίσαμε τα ιστορικά δικαιώματα της Ιταλίας στα Επτάνησα και στη Δωδεκάνησο.

Υπάρχει κάποια περίπτωση να επιστρέψουν στην Ιταλία τα νησιά του Ιονίου και η Δωδεκάνησος;

Υπάρχει κάποια περίπτωση να γίνει αναδιανομή του γεωγραφικού χώρου;

Υπάρχει το εφιαλτικό ενδεχόμενο νέου χάρτη στη Δωδεκάνησο με μετόχους Ελλάδα- Τουρκία και…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr