ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ… ΨΗΦΙΑΚΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρών στο 1ο Virtual Global Forum του American Jewish Committee (του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ…) θα είναι ο… υγειονομικώς ορθός δικτάτορας Μητοστάκης, το οποίο θα διοργανωθεί στις 14-18 Ιουνίου… ψηφιακά, κι όχι στο Βερολίνο όπως είχε προγραμματιστεί, λόγω του κορωνοϊού.
Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκτός του Κούλη, η σκληρή αφέντρα του η Μέρκελ, ο Μουχάμαντ Μπίν Αμπντούλ Καρίμ Μπίν Αμπντουλαζίζ Αλ-Ίσσα, Γραμματέας του Muslim World League και ο Μπένι Γκαντς, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν βάλει οι διοργανωτές: «θα συζητήσουμε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εβραϊκός λαός και ο κόσμος, όπως η άνοδος του αντισημιτισμού και άλλων μορφών μίσους στην εποχή του κορωνοϊού, οι προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, η αναζήτηση του Ισραήλ για ειρήνη και ασφάλεια και το μέλλον της διατλαντικής σχέσης».

Επιπροσθέτως, ο εκλεκτός των σιωνιστών δικτάτορας Μητσοτάκης θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, προφανώς για να πάρει απευθείας γραμμή για την ολοκλήρωση της καταστροφής της Ελλάδας και των Ελλήνων!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, στην περυσινή ομιλία του στο AJC, τόνισε την «ανάγκη να υπάρξει ριζική αντιμετώπιση των φαινομένων της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού που πλέον είναι μια πραγματικότητα στην Ευρώπη».

Αντιμετώπιση του νατιβισμού –τον οποίο σκοπίμως ο μεταφραστής αποδίδει ως «εθνικισμό»- ενώ σημαίνει την αντιμετώπιση των ντόπιων ανθρώπων κάθε χώρας, δηλαδή της εθνικής συνοχής, προκειμένου να επικρατήσει ο «πολυπολιτισμός»! Τοιούτος μας κυβερνά!