Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ!

Συνήθως ως ηγέτες στις αποικίες και τις μπανανίες επιλέγονται άτομα μειωμένης ηθικής. Επιλέγονται εκείνοι που σκύβουν εύκολα το κεφάλι και υλοποιούν ταχύτατα τις εντολές της προστάτιδος δύναμης. Επειδή η εξουσία φθείρει και διαφθείρει στις αποικίες και τα προτεκτοράτα είναι συνήθη τα σκάνδαλα,  όπως και η οσμή της διαφθοράς. Στον αντίποδα, εκεί κάτω στο λαό η φτώχεια είναι διάχυτη, όπως και οι λοιμώξεις.

Οι αποικίες, οι μπανανίες και τα προτεκτοράτα εύκολα αλλάζουν διοικητές ή χάνουν έδαφος ή πάνε σε άλλα χέρια ανάλογα με τις διεθνείς συγκυρίες και τα συμφέροντα των κυρίαρχων κρατών. Είναι τρίμματα πάνω στο τραπέζι του παγκόσμιου χάρτη. Κάθε τόσο τα σκουπίζουν για να καθαρίσουν το τραπεζομάντιλο και να βάλουν επάνω άλλο φαγητό και με άλλους πελάτες.

Τα τελευταία 10 χρόνια, εδώ στην περιοχή μας, εκλέγουμε αυτούς που θέλει το Βερολίνο.  Δηλαδή, όσους έχουν την απαραίτητη χαμηλή αντίσταση, προκειμένου να εφαρμόζουν τις εντολές του και να δίνουν στα γερμανικά ταμεία όλους τους καρπούς που βγάζουν οι ιθαγενείς της αποικίας.

Επειδή οι προστάτες έχουν καλούς πελάτες τους γείτονες, μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωί και με έκπληξη να δούμε ότι το προτεκτοράτο έγινε μισό, γιατί έδωσαν εδάφη του δώρο στους…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr