ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣ ΧΟΥΝΤΑ: ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ!

«Διάβημα» προς τη χούντα έκαναν αυτές τις ημέρες εκπρόσωποι των καναλαρχών, ζητώντας κι άλλα λεφτά, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε πτώση της τηλεοπτικής διαφήμισης ύψους 150 εκατ. ευρώ και… δεν τα βγάζουν πέρα!  

Σύμφωνα με το media.gr οι καναλάρχες έστειλαν στον δικτάτορα ως εκπρόσωπό τους τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, ενώ στη συνέχεια έκανε βίζιτα στο Μαξίμου και ο εκπρόσωπος της φαμίλιας Βαρδινογιάννη, Πάνος Κυριακόπουλος, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, καθώς ο δικτάτορας ξέρει πολύ καλά τι έρχεται στην κοινωνία (ανεργία και φτώχεια) και τρέμει ότι τυχόν νέα «ενίσχυση» των «νταβατζήδων» θα ξεσηκώσει τον κόσμο εναντίον του, νωρίτερα απ’ ότι αναμένεται! 

Σε κάθε περίπτωση, οι έμποροι του φόβου που τώρα το παίζουν… κορωνοϊόπληκτοι, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. 

Ίσως δε, τις προσεχείς ημέρες ν’ αρχίσουν και… προειδοποιητικά πυρά κατά του… «Μωυσή», «Τσώρτσιλ», «Ηρακλή», «εθνοσωτήρα», «ηγέτη του αιώνα», κ.τ.λ. Λέτε να προχωρήσει και πιο πολύ το πράμα και να δούμε και καμμιά «δημοσκόπηση» με τα ποσοστά της Νουδούλας στα… τάρταρα και τον «λαοφιλέστατο»… να μην είναι πλέον «λαοφιλέστατος»; Όλα είναι πιθανά μ’ αυτά τα κοράκια!