ΜΠΕΡΔΕΨΟΔΟΥΛΕΙΑ! ΠΑΪΤΕΡΗΣ: ΤΟ «ΕΝΤΕΡΙΚΟΝ» ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ’ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Σε δημόσια καταγγελία στο τμήμα ελέγχου κυκλοφορίας φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής του ΕΟΦ προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων Βασίλης Παϊτέρης, για συμπλήρωμα διατροφής που αγόρασε από το γραφείο του Βελόπουλου, ύστερα από υπόδειξη του τελευταίου, ότι αυτό κάνει για την περίπτωσή του κι ότι μπορεί «να το πάρει άφοβα». Όπως υποστηρίζει, το «εντερικόν» του προκάλεσε ανυπόφορα καψίματα στο στομάχι, με αποτέλεσμα να πάει δύο φορές στο νοσοκομείο!

Ιδού πως περιγράφει την περιπέτειά του ο καταγγέλλων: «Ένιωσα ένα κάψιμο σε όλο μου το στήθος και στην κοιλιά μου. Σα να μου έχουν βάλει φωτιά σε όλο μου το σώμα. Αισθάνθηκα σα να ήμουν έτοιμος να πεθάνω. Το “Εντερικόν” μου έκαψε τα έντερα».

Στην απάντησή του ο Βελόπουλος τα… μπερδεύει, ισχυριζόμενος πως ναι μεν διαφημίζει το συγκεκριμένο προϊόν στις εκπομπές του, αλλά… δεν είναι δικής του παρασκευής. Κι ότι ο Παϊτέρης έκανε την καταγγελία γιατί του είχε ζητήσει να τον βάλει υποψήφιο βουλευτή με το κόμμα του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε. Στο θέμα αυτό, ο Παϊτέρης υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι δέχτηκε πρόταση από τον  Βελόπουλο για να κατέβει υποψήφιος, αλλά την απέρριψε.

Μεγάλη μπερδεψοδουλειά! Ποιος να’ χει δίκιο; Ο πρόεδρος των Τσιγγάνων ή ο –απόφοιτος του λυκείου Δενδροποτάμου- πρόεδρος Βελόπουλος; Ιδού η απορία!