ΤΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ; ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ LANCASTER ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ξεφτίλες, φτηνιάρηδες, απατεωνίσκοι, αεριτζήδες και κατσικοκλέφτες είναι οι «άριστοι» που κάνουν «δουλίτσες» με τη μαφιόζικη φαμίλια Μητσοτάκη – προς αμοιβαίο όφελος, βεβαίως – βεβαίως…

32 εκατομμύρια ευρώ, λοιπόν, πήρε –φυσικά με απευθείας ανάθεση!- η εταιρεία «άριστου» του Μητσοτάκη «Marketing Greece», για την προώθηση της τουριστικής καμπάνιας της χώρας.

Και το σλόγκαν με το οποίο καλεί τους τουρίστες να επισκεφθούν το Μητσοτακιστάν-Κλεφτοκοτιστάν, είναι κλεμμένο από ξένη εταιρεία καλλυντικών!

Πρόκειται για το σλόγκαν «Greek summer is a state of mind», το οποίο χρησιμοποιεί (χωρίς το αρχικό «Greek» βεβαίως…) από τις 6 Μαρτίου 2020 η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία καλλυντικών Lancaster, για να προωθήσει τα αντηλιακά της! 32 εκατομμύρια κι ούτε ένα σλόγκαν δε μπόρεσαν να φτιάξουν οι αρπαβούτηδες!

Σε καλή μεριά λαμόγια της μητσοτακικής… «αριστείας» τα 32 εκατομμύρια που έχουν βγει από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού!

(ΥΓ) 1: Αλλά τι περιμένει κανείς από έναν… τσίπη («φτηνιάρη» στα… ελληνοαμερικάνικα!) σαν τον Κούλη Μητσοτάκη που καταδεχόταν να παίρνει ακόμα και… λεμονοστίφτες από την Siemens; 

(ΥΓ) 2: Και να το θυμάστε: αυτός θα πάρει ακόμα και τα… πόμολα από το Μαξίμου, λίγο πριν παραδώσει στον επόμενο!