ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ… ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ; ΔΕ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ; ΑΡΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ;

Προ τριών-τεσσάρων ημερών, τα γνωστά διαδικτυακά παπαγαλάκια και οι σεσημασμένοι κυπιτζήδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έβγαλαν βρώμα ότι χιλιάδες επίδοξοι λαθρομετανάστες μαζεύονται στον Έβρο για να κάνουν… ντου. Σας θυμίζουμε τα σχετικά από τον… «μάστορα» της παραπληροφόρησης και της… εθνικής εγρήγορσης, ΣΚΑΪ:

«Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη κινητικότητα αυτήν την ώρα στην Τουρκική πλευρά, με πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν μεταφερθεί και πάλι σε σημεία τόσο στην περιοχή της Αδριανούπολης όσο και στην Τουρκική πλευρά ύψους του Πετάλου στον Πέπλο καθώς και στα Ύψαλα.

Ο Ερντογάν φαίνεται να υλοποιεί την απειλή που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, λεωφορεία με μετανάστες κινήθηκαν από Ανδριανούπολη, προς την άλλη πλευρά των συνόρων. Οι κάτοικοι του Έβρου νιώθουν πολύ δυνατοί καθώς έχουν όλη την Ελλάδα με το μέρος τους, ενώ οι ελληνικές δυνάμεις βρίσκονται εκεί. Ο αντιδήμαρχος Φερρών, κ. Δ. Κολγιώνης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΣΚΑΙ ανέφερε πως στο κεντρικό και Νότιο Έβρο για την ώρα η κατάσταση είναι ήρεμη και πως υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων, ενώ αν χρειαστεί υπάρχουν στην περιοχή και οι αγρότες για να συμβάλλουν και αυτοί. Παράλληλα, ο ίδιος σημειώνει ότι θα υπάρχει η ίδια αποφασιστικότητα όπως συνέβη και τον Μάρτιο. Περισσότεροι από 1.500 Έλληνες αστυνομικοί και συνοριοφύλακες βρίσκονται εκεί καθώς και περίπου 300 άνδρες της FRONTEX καθώς και ελικόπτερα απάτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι εκπρόσωποι των συνοριοφυλάκων είπαν πως είδαν ένα γκρουπ μεταναστών στην απέναντι πλευρά του Έβρου, που σιγά-σιγά αυξάνονται και δημιουργούν εστίες φωτιάς…».

Τι έγινε ρε… παλουκάρια των… «Νέων Θερμοπυλών» του Έθνους, που είστε σε… εγρήγορση; Ακόμα να φτάσουν οι μυριάδες; Ρε μήπως έρχονται… μπουσουλώντας, γι’ αυτό αργούν;

Με τέτοια κραυγαλέα fake news δεν στήνονται… «Έπη», όπως και με πορδές δε βάφονται αυγά, ρε παλιοπαλιάτσοι του Μητσοτάκη!