ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!  

Με… τοπικά lockdown στα νησιά, σε περίπτωση που βρεθούν κρούσματα κορωνοϊού, απειλούν τους ξένους τουρίστες οι βαλτοί από τη χούντα του Μητσοτάκη αρχιτρομοκράτες της επιτροπής των λοιμωξιολόγων! 

Πρώτος καταστροφολόγος ο γνωστός Σύψας, ο οποίος είπε τα εξής:

«Ο τουρισμός έχει ένα ρίσκο, επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού στη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε είναι σε δύο επίπεδα. Το πρώτο είναι ο έλεγχος στα αεροδρόμια και ο δεύτερος είναι ταχεία ανίχνευση και απομόνωση των κρουσμάτων στους τουριστικούς προορισμούς… Βέβαια, δυστυχώς υπάρχει το κακό σενάριο που είναι και το καταστροφικό σενάριο που θα έχουμε μία συλλογική αύξηση του R0 στην Ελλάδα και όχι απλώς μικρές τοπικές εστίες επιδημίας…». 

Δεύτερος καταστροφολόγος, ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής, Χαράλαμπος Γώγος ο οποίος απάντησε ως εξής σχετικά με τον τουρισμό και τον κορωνοϊό, «Και για εμάς υπάρχει αυτή η αγωνία. Αυτή τη στιγμή στην επιτροπή έχουμε περάσει στη φάση των συστάσεων και έχουμε φύγει από τη φάση των απαγορεύσεων.

Το μεγάλο στοίχημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη στιγμή είναι ο τουρισμός, γιατί μέχρι 15 Ιουνίου υπάρχει η ασφάλεια της καραντίνας, από 15 μέχρι 30 Ιουνίου υπάρχει η ασφάλεια της καραντίνας και του ελέγχου σε χώρες υψηλής επιδημιολογικής βαρύτητας ,αλλά μετά την 1η Ιουλίου πρέπει να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο ούτως ώστε και ο τουρισμός να μην αποκλειστεί, γιατί αποτελεί πολύ σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό κομμάτι, παράλληλα όμως θα πρέπει να διασφαλίσουμε τον αποκλεισμό εισόδου της νόσου στην Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι η περιοχική αύξηση κρουσμάτων και να παίρνουμε τοπικά μέτρα εάν και εφόσον χρειάζεται».

Το είπαμε και το ξαναλέμε: στόχος των Μητσοτάκηδων είναι να μην πατήσει ούτε ένας τουρίστας στην Ελλάδα! Αφενός μεν για να φτωχοποιηθούν οι Έλληνες ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων και να αναγκαστούν να τα πουλήσουν στους ξένους «επενδυτές» -και «φίλους» της οικογένειας Μητσοτάκη- για «έναν τενεκέ λάδι»! Και αφετέρου, για να μείνουν άνεργοι και άφραγκοι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που δουλεύουν στον τουρισμό, για να πουλήσουν στα διεθνή κοράκια σπίτια, χωράφια κι ότι άλλο έχουν, επίσης για «έναν ντενεκέ λάδι»! Όπως γινόταν στην κατοχή!

Αυτά, για να μην πει κανείς πως δεν ήξερε!