ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ANTI-DEFAMATION LEAGUE ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΩΡΑ!

Τα αποκαλυπτήρια των σκοτεινών δυνάμεων που βρίσκονται πίσω από την απόπειρα ανατροπής του προέδρου Τραμπ, έγιναν από την διαβόητη σιωνιστική οργάνωση Anti-Defamation League, που απαιτεί «συστημική αλλαγή τώρα», δήθεν για να πάψουν οι αδικίες και οι ανισότητες κατά των μαύρων. Ιδού τα αποκαλυπτήρια:  

“Συμπαραστεκόμαστε στην κοινότητα των Μαύρων, καθώς για άλλη μια φορά  υπόκειται σε οδύνη και δεινά από ένα ρατσιστικό και άδικο σύστημα.

Ενώ η σύλληψη του πρώην αστυνομικού Derek Chauvin αποτελεί ένα απαραίτητο πρώτο βήμα προς την απόδοση δικαιοσύνης, αυτό και μόνο δεν είναι αρκετό. Με βάση το τρομακτικό υλικό κινητού τηλεφώνου που ορθώς εξόργισε τους Αμερικανούς σε όλη τη χώρα, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει ν’ αποδοθούν ευθύνες για τις πράξεις τους στην πλήρη έκταση του νομικού μας συστήματος και στους τρεις υπόλοιπους πρώην αστυνομικούς, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόϊντ.   

Οι αρμόδιες δικαστικές και τοπικές ερευνητικές Αρχές πρέπει να πράξουν ό,τι εμπίπτει στη δικαιοδοσία τους,  ώστε να διασφαλιστεί η απόδοση δικαιοσύνης.

Ως Οργανισμός ταγμένος στην καταπολέμηση όλων των μορφών μίσους, γνωρίζουμε ότι αυτός ο βάρβαρος θάνατος έρχεται σε συνέχεια μιας έκρηξης δολοφονιών με ρατσιστικό κίνητρο και εγκλημάτων μίσους σε όλη την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ως ένας Οργανισμός που έχει συμπαρασταθεί για τη δικαιοσύνη και τη δίκαιη μεταχείριση σε όλους από την ίδρυσή μας το 1913, γνωρίζουμε ότι το γεγονός αυτό συνέβη σε μία περίοδο κατά την οποία οι κοινότητες των εγχρώμων κλονίστηκαν από τις δυσανάλογες υγειονομικές επιπτώσεις και οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού.     

Εν συντομία, η συστημική αδικία και ανισότητα απαιτούν συστημική αλλαγή. Τώρα«.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;