ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ! ΤΟ TWITTER ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!

Παντοδύναμοι αισθάνονται πως είναι οι «νταραβεριτζήδες» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Τόσο παντοδύναμοι, που λίγες ημέρες μετά τη λογοκρισία που επέβαλλαν σε ανάρτησή του, τώρα απειλούν και με οριστικό μπλοκάρισμα τον λογαριασμό του προέδρου Τραμπ!

Έτσι, υψηλόβαθμο στέλεχος του Twitter απείλησε ανοιχτά πως μπορεί να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός του Τραμπ αν ο πρόεδρος συνεχίσει να δημοσιεύει μηνύματα που «παραβιάζουν τους κανονισμούς της πλατφόρμας»!
Όπως, λοιπόν, δήλωσε ο διευθυντής της στρατηγικής δημόσιας πολιτικής του Twitter, Νικ Πικλς, σε μια ακρόασή του στην αρμόδια για τα ψηφιακά μέσα επιτροπή του βρετανικού κοινοβουλίου, τα «tweet» του Τραμπ εξετάζονται με τον ίδιο τρόπο όπως και τα υπόλοιπα. «Κάθε φορά που αναρτάται το μήνυμα ενός χρήστη και μας επισημαίνετε, το εξετάζουμε με βάση τους κανόνες μας», είπε μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή που είναι αρμόδια για τα ψηφιακά μέσα.
Οι βουλευτές ρώτησαν δύο φορές τον Πικλς αν αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός του Αμερικανού προέδρου μπορεί να κλείσει, αν συνεχίσει να «παραβιάζει τους κανόνες», κι αυτός έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Όλοι οι λογαριασμοί στο Twitter υπόκεινται στους κανόνες του Twitter».

Καταλαβαίνετε τώρα στα χέρια ποιών διεθνών σατανάδων βρίσκονται τα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης»;