ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ «ΠΟΜΠΗΙΑΣ» ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ «ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Ενώ το καλοκαίρι έχει μπει ημερολογιακά και δεν κουνιέται φύλλο στην ελληνική οικονομία και στην «ατμομηχανή» της, τον τουρισμό, η χούντα του πτηνόμορφου Μητσοτάκη απαντά στις αγωνίες του ελληνικού λαού για το μέλλον με μια ακόμα «βορειοκορεάτικη» δημοσκόπηση!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της εταίρας Pulse, που συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ, να αποθεώσει τον… νέο Μωυσή, εμφανίζοντας τα ποσοστά της ληστοσυμμορίας του –που εμφανίζεται με τον μανδύα πολιτικού κόμματος- σε επίπεδα της προμνημονιακής εποχής των «παχιών αγελάδων», τον δικτάτορα «καταλληλότερο» με… 50%, την πολιτική της καραντίνας –καταστροφής της ελληνικής οικονομίας!- και του εγκλεισμού του λαού αποδεκτή κατά… 75% και το επιστημονικό του άλλοθι –και μελλοντικό συγκατηγορούμενό του στο ανοιχτό λαϊκό δικαστήριο που θα στηθεί στην Πλατεία Συντάγματος- δημοφιλή κατά… 79%!!!

Λίγα είναι τα ψωμιά και του δικτάτορα και των τσιρακιών του, στα ΜΜΕ και στις εταίρες δημοσκοπήσεων! Από τον Σεπτέμβρη, η οργή και η αγανάκτηση των πενόμενων Ελλήνων δε θα μπορεί να κρυφτεί ούτε να φτιασιδωθεί και θα γίνει ορμητικό ποτάμι που θα τους πάρει φαλάγγι! Όπως πήρε το 2011 και τον… σωτήρα Jeffrey, με τον οποίο έχει πάμπολλα κοινά ο Κούλης Μητσοτάκης – γόνοι πολιτικών τζακιών, τα χαζά της οικογένειας, καταστροφείς της οικονομίας και τα λοιπά! Το λοιπόν, ας απολαύσουν τα χουντόσκυλα τις τελευταίες ημέρες της «Πομπηίας» τους, κι ας ετοιμάζουν τα μπογαλάκια τους και τα ελικόπτερα με τα οποία θα το σκάσουν – αν προλάβουν…