ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! HANDELSBLATT: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Ενώ τα μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ –προερχόμενα από το υστέρημα του ελληνικού λαού!- ελληνόφωνα ΜΜΕ παρουσιάζουν ειδυλλιακή την κατάσταση στην Ελλάδα των… υγειονομικών πρωτοκόλλων της χούντας Μητσοτάκη, τα ξένα ΜΜΕ –όταν δεν δημοσιεύουν επί πληρωμή εγκωμιαστικά άρθρα υπέρ του δικτάτορα, με λεφτά προερχόμενα από τα μυστικά κονδύλια- λένε την πικρή αλήθεια.  

“Η Ελλάδα απειλείται με μαζική ανεργία” είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt και στον υπότιτλο σημειώνεται “Ήδη πριν από την κρίση του κορωνοϊού η Ελλάδα είχε τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη Τώρα η ύφεση εξαφανίζει χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μια δοκιμασία για τον συντηρητικό πρωθυπουργό”.

Ιδού: “Ο κορωνοϊός θα μπορούσε να ρίξει την Ελλάδα στην ύφεση περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ. Η Κομισιόν προβλέπει συρρίκνωση της οικονομίας για τους Έλληνες το 2020 κατά 9,7% και μια αύξηση της ανεργίας στο 19,9% σε σχέση με το 9% του μέσου όρου στην ΕΕ. Το ΔΝΤ αναμένει για τους Έλληνες ανεργία της τάξεως του 22,3%. Με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα πλησιάζει τους αριθμούς από την εποχή της οικονομικής κρίσης”.

Βέβαια, η τεράστια αύξηση της ανεργίας θα γίνει αντιληπτή τον Σεπτέμβριο, οπότε μέχρι τότε ας ζήσουν το μύθο τους οι Μητσοτάκηδες και οι λακέδες τους. Αλλά, από Σεπτέμβρη αρχίζει το… τρέξιμο, οπότε καλά θα κάνει ο δικτάτορας ν’ αρχίσει να… προπονείται από τώρα!