ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ!

Το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ δείχνει τα δόντια του στον Τραμπ, με κάθε μέσον. Ακόμα και με υπονόμευση εκ των έσω, από τα ίδια τα μέλη της κυβέρνησής του, τα οποία προφανώς ελέγχονται με κάποιον τρόπο από τις σκοτεινές δυνάμεις!

«Δεν είμαι υπέρ της κήρυξης της κατάστασης εξέγερσης, που θα επέτρεπε στον πρόεδρο Τραμπ να αναπτύξει εν ενεργεία στρατιώτες μπροστά σε Αμερικανούς πολίτες και όχι πλέον εφέδρους της Εθνοφυλακής Η επιλογή να χρησιμοποιηθούν εν ενεργεία στρατιώτες δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί παρά ως έσχατη επιλογή και σε πιο επείγουσες και πιο τραγικές καταστάσεις. Δεν βρισκόμαστε σε αυτού του είδους την κατάσταση σήμερα», δήλωσε ο υπουργός Αμύνης Έσπερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Επιπλέον, ο λεγάμενος δήλωσε… μετανοιωμένος που εμφανίστηκε τη Δευτέρα δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ, όταν αυτός φωτογραφήθηκε μπροστά από μια εκκλησία με μια Βίβλο στο χέρι.

Να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Πάντως, αν αντέξει ο Τραμπ σ’ αυτό τον απίστευτο πόλεμο που γίνεται εις βάρος του και ξαναπάρει τις εκλογές, θα πρόκειται για μια ιστορική ήττα του «βαθέως κράτους» των ΗΠΑ, που όμοιά της δε θα’ χει υπάρξει ξανά στην αμερικανική ιστορία! Και θα δώσει στον Τραμπ την ευκαιρία να τους τελειώσει μια για πάντα!