ΡΕ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 4.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ! 

Ενώ οι προ καραντίνας εργαζόμενοι τα βγάζουν πέρα με 400 ευρώ το μήνα και πολλοί απ’ αυτούς δεν θα ξαναπιάσουν δουλειά, εφόσον τουρισμός γιοκ για φέτος, ατσίδας «εθνικόφρων», φίλος του φλώρου Μηταράκη εξασφάλισε δεκαπλάσιο των 400 ευρώ μηνιάτικο!

Έτσι, μια εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων ανέλαβε –με απευθείας ανάθεση, αφού ο ιδιοκτήτης της είναι «εθνικόφρων»!- την… απομαγνητοφώνηση των συνεντεύξεων του… λόρδου Μηταράκη για τους επόμενους έξι μήνες έναντι του ποσού των 24.800 ευρώ. Ήτοι, με 4.000 ψωρο-ευρώ το μήνα!

Τζάμπα πράμα! Βάλτε τώρα που γυρίζει να μην αφήσουμε ούτε ευρώ στα κρατικά ταμεία! Φάτε-πιέτε μωρέ νεοφιλελεύθερα αδέρφια! Τα κορόϊδα οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν!

(ΥΓ): Ο οποίος Μηταράκης, χρωστάει 1.069.304 ευρώ, σύμφωνα με τον πίνακα δανειακών υποχρεώσεων των μελών της κυβέρνησης, που δόθηκε προσφάτως στη δημοσιότητα από τη βουλή. Αλήθεια, σκοπεύει να τα πληρώσει ποτέ ο φλώρος υπουργός ή θα τα πληρώσουμε κι αυτά εμείς τα κορόϊδα, που είμαστε… μαθημένοι να πληρώνουμε κερατιάτικα για να τα κάνουν βίλες και κότερα οι λιμοκοντόροι πολιτικάντηδες;