Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΘΑΨΕ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ – ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! 

Αποδεικνύεται πλέον σε παγκόσμια κλίμακα ότι ο covid-19 ήταν μία συνήθης γρίπη και όσα έλεγαν, τόσο ο ύποπτος για το ρόλο του Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όσο και οι εκπρόσωποι – καθηγητές των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, ήταν μία μεγάλη απάτη που κατέστρεψε μεγάλο τμήμα της διεθνούς οικονομίας.

Εδώ στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έκαψε χιλιάδες επιχειρήσεις και έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες στην ανεργία, προσπαθεί να καλύψει τα λάθη της, τη δολιότητα και τις ευθύνες της, με διανομές χρημάτων και υποσχέσεων σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς που υπερασπίζονται το πολιτικό προφίλ του κου Μητσοτάκη.

Επιβεβαιώνονται πλήρως όσα σας έλεγα στις προηγούμενες εκπομπές μου. Εκατοντάδες χιλιάδες θεραπεύτηκαν από το συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης και αζυθρομυκίνης.

Δύο πάμφθηνα φάρμακα, που δεν στοιχίζουν και τα δύο μαζί, ούτε 10 ευρώ. Χθες, ο διαβόητος παγκόσμιος οργανισμός υγείας, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί, ότι η εταιρία που του έδινε στοιχεία, τόσο για τους θανάτους από covid-19, όσο και για την αποτελεσματικότητα της χλωροκίνης, ήταν μία αμφίβολης ποιότητας εταιρία, στην οποία εργάζονταν και ήταν βασικοί συντελεστές, ένας συγγραφέας σεναρίων επιστημονικής φαντασίας και μία πρωταγωνίστρια σε ταινίες σκληρού πορνό…

Διαβάστε την συνέχεια στο crashonline.gr