ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ «ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ FBI» ΚΑΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ένα βίντεο κάνει το γύρο και των εγχώριων μέσων ενημέρωσης και των κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες. Το βίντεο δείχνει τη σύλληψη ενός Αφροαμερικανού που παρουσιάζεται ως «πράκτορας του FBI», ο οποίος καθόταν σε μια γωνιά και κάπνιζε ήσυχος το τσιγάρο του, χωρίς να πειράζει κανέναν. Είναι προφανές, ότι ο «ποιητής» του βίντεο θέλει να τονίσει τα «ρατσιστικά» κίνητρα των λευκών αστυνομικών που τον συνέλαβαν, κι «έπαθαν την πλάκα τους όταν διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με πράκτορα του FBI».

 Σύμφωνα όμως με την αστυνομία του Ρότσεστερ, το βίντεο δεν είναι αυτών των ημερών, αλλά… περυσινό, ο δε εμφανιζόμενος ως «θύμα» δεν έχει καμμιά σχέση με το FBI. Μάλιστα, μετά τον έλεγχο των στοιχείων της ταυτότητάς του, οι «ρατσιστές» αστυνομικοί του περνάνε χειροπέδες, άρα τον συλλαμβάνουν.

Είναι παρατηρημένο, πως σε όλες τις κατευθυνόμενες εξεγέρσεις ανά τον κόσμο, εμφανίζονται τέτοιου είδους βίντεο παραπληροφόρησης. Το γιατί είναι προφανές: σε κάθε περίπτωση, η παραπληροφόρηση εκπορεύεται από το ίδιο προπαγανδιστικό κέντρο, των διεθνών τυράννων!