Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΣΚΟΠΙΜΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ LOCKDOWN, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΣ! 

Επιβεβαιώνομαι δυστυχώς για μία ακόμη φορά.

Ο ιός της φοβίας διαχύθηκε από μεγαλύτερη δολιότητα παρά από επικινδυνότητα, μέσα στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Το lockdown επιλέχθηκε ως σενάριο καταστρέφοντας την οικονομία και απορρυθμίζοντας πλήρως την αγορά, προκειμένου να οδηγηθεί εύκολα και χωρίς μαζικές αντιδράσεις  η πατρίδα μας σε 5ο μνημόνιο.

Η γερμανική αποικία, η πατρίδα μας βγαίνει ολόκληρη στο σφυρί. Το έργο έχει αναλάβει ο πλέον γερμανόφιλος πρωθυπουργός του μνημονίου, ο πλέον δοσμένος ψυχή τε και σώματι στο Βερολίνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όσα έλεγαν τις τελευταίες ημέρες για ενίσχυση των πολιτών και των επιχειρήσεων ήταν καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια που επεδείκνυαν στους αυτόχθονες ιθαγενείς.

Όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που θα παίρναμε ως δώρο ή ενίσχυση ή χορηγία για την αντιμετώπιση του ιού από την Ευρώπη, ήταν ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης που κατέστρεψε την εθνική οικονομία και οδήγησε το λαό σε βαθύτατη ύφεση.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, ο κος Ντομπρόβσκις σε συνέντευξή του στην γερμανική Die Welt διέψευσε τους ισχυρισμούς του Μαξίμου και του υπουργού Ανάπτυξης, ότι όλα αυτά τα δισεκατομμύρια θα δοθούν χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς όρους. Ο κος Ντομπρόβσκις δήλωσε στη μεγάλη γερμανική εφημερίδα, ότι όχι μόνο θα υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για την εκταμίευση αυτών των χρημάτων αλλά θα απαιτηθούν και μεταρρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει στη γλώσσα της Eυρωπαϊκής Ένωσης ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Ο πρωθυπουργός ενέπαιξε τους Έλληνες, κατέστρεψε την οικονομία και τώρα θα υπογράψει μνημόνιο…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr