ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΦΕΡΝΕΙ… ΚΡΕΜΑΛΕΣ: «ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ!

Μια απόφαση-βόμβα, που φέρνει τα πάνω-κάτω, δημοσιοποίησε σήμερα η Κομισιόν. Μια απόφαση για την οποία σιωπά η χούντα και την οποία περνάνε στα «ψιλά» τα ΜΜΕ του φανατικού της καραντίνας, δικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη, γιατί δε συμφέρει καθόλου στα σχέδια ολοκληρωτικής φτωχοποίησης των Ελλήνων!

Ως «απειλή χαμηλού επιπέδου» για τους εργαζομένους, λοιπόν, κατέταξε σήμερα Τετάρτη η Κομισιόν τον κορωνοϊό – κοροϊδοϊό! Πιο συγκεκριμένα, βάσει των κανόνων της ΕΕ, ο κοροϊδοϊός ταξινομήθηκε ως κίνδυνος επιπέδου 3 σε έναν κατάλογο με τέσσερα επίπεδα, στον οποίο το επίπεδο 4 είναι το ανώτερο.
Η Κομισιόν ανακοίνωσε πως η απόφαση ελήφθη έπειτα από διαβούλευση με επιστήμονες και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας…

Άρα, σήμερα κι όλας, οφείλει ο δικτάτορας να πάρει πίσω τα απάνθρωπα και σαδιστικά μέτρα που έχει επιβάλλει στους εργαζομένους, ήτοι μάσκες, γάντια, τήρηση αποστάσεων και τα λοιπά και να άρει όλα τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλλει στην οικονομία, καθότι εφόσον ο –έτσι κι αλλιώς ουσιαστικά ανύπαρκτος στην Ελλάδα!- κοροϊδοϊός είναι «απειλή χαμηλού επιπέδου» για τους εργαζομένους, είναι ομοίως «απειλή χαμηλού επιπέδου» και για τον υπόλοιπο κόσμο!

Κι όσον αφορά την καταστρεπτική για την ελληνική οικονομία καραντίνα, θα’ ρθει η ώρα να δώσει λόγο –αυτός και τα τσιράκια του!- ενώπιον του ελληνικού λαού, σε μεγάλο λαϊκό δικαστήριο στην Πλατεία Συντάγματος – όπου και θα εφαρμοστεί επιτόπου και με συνοπτικές διαδικασίες η ποινή που θα του επιβληθεί, αφού πρώτα θα κατασχεθεί η αμύθητη περιουσία του, φανερή και κρυφή (στις offshore του Παναμά)!