ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ» ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του υπευθύνου για την οικονομική πολιτική της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, με τις οποίες προαναγγέλλει νέο Μνημόνιο, εξέδωσε το κόμμα του Βελόπουλου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Η παρέμβαση Ντομπρόβσκις για την αυξημένη εποπτεία που θα συνοδεύει το πακέτο βοήθειας των 32 δις ευρώ, δικαιώνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ , που προέβλεπε την έλευση της νέας τρόικας από το βήμα της Βουλής δια στόματος του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου!

Η κυβέρνηση ας μην καταφεύγει σε σοφιστείες για να καλύψει τη σκληρή πραγματικότητα. Η όποια μεταρρύθμιση πρέπει να στοχεύει στην ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, προκειμένου οι θυσίες των Ελλήνων να πιάσουν τόπο! Δεν θα επιτρέψουμε να χρεωθούν οι επόμενες γενιές για να επωφεληθούν τρωκτικά και αεριτζήδες»!

Όπως βλέπουμε, το λαμόγιο ο Βελόπουλος, «καταγγέλλει» την αυξημένη εποπτεία και την έλευση νέας τρόικας, αλλά δε λέει την… απαγορευμένη λέξη: Μνημόνιο! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί εδώ ισχύει η παροιμία πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί», καθώς ο λεγάμενος έχει υπερψηφίσει ως βουλευτής το πρώτο Μνημόνιο της δυστυχίας μας και θα ψήφιζε και το δεύτερο, εφόσον από το 2012 είχε προσχωρήσει στην Νουδούλα, αλλά… ατύχησε, γιατί δεν ήταν πλέον βουλευτής;