ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ «ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ €32 ΔΙΣ»; ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ;

Συνέντευξη σε φυλλάδα του χοντρού κουμπάρου του δικτάτορα έδωσε ο επικεφαλής της οικονομικής και νομισματικής πολιτικής της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, στην οποία αποκάλυψε την αλήθεια για το «πακέτο ανάκαμψης» των 32 δις. ευρώ, που αναμένεται να πάρει η Ελλάδα – αν δε «στραβώσει» η δουλειά.

Ιδού ποια είναι η αλήθεια που μας κρύβουν η χούντα και τα μπουκωμένα τσιράκια της των ΜΜΕ: «Για την Ελλάδα, πράγματι υπάρχει ακόμη η ενισχυμένη εποπτεία και θα είναι προφανώς ένας παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, αλλά θα ληφθεί υπόψη πρώτα και κύρια από τις ελληνικές Αρχές στον καταρτισμό των σχεδίων ανάκαμψης και ανθεκτικότητας. Τα κράτη – μέλη θα πρέπει να καταθέσουν εθνικά σχέδια ανάκαμψης και ανθεκτικότητας, τα οποία θα συμφωνηθούν με την Επιτροπή και στα οποία θα θέτουν συγκεκριμένα ορόσημα για την εκταμίευση των δόσεων της χρηματοδότησης…».

Και βέβαια, είναι προφανές ότι εννοεί νέο Μνημόνιο ανεργίας, φτώχειας και δυστυχίας για τον ελληνικό λαό, το οποίο θα επιχειρήσουν να εμφανίσουν ως κάτι… διαφορετικό ο δικτάτορας και οι… εντιμότατοι φίλοι του, που είναι πανέτοιμοι να το κατασπαράξουν!  

Αλλά, αυτή τη φορά δεν θα προλάβουν να καταστρέψουν πάλι τον κοσμάκη και θα δώσουν λόγο ενώπιον του στα σκαλιά της Πλατείας Συντάγματος!