Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! 13.000 ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! 12.269.000 ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ! 

Αυτή τη φορά δε μίλησε προσωπικά ο φλώρος Μηταράκης στα φιλικά ΜΜΕ για το λαθρομεταναστευτικό, αλλά…  «κυβερνητικές πηγές».

Οι οποίες, ανακοίνωσαν πομπωδώς μεγάλη μείωση του αριθμού των νέων λαθρομεταναστών τον Απρίλιο και Μάιο του 2020 – 97,26% τον Απρίλιο και 91% τον Μάιο. Δεν είπαν όμως για τη μυστική συμφωνία Κούλη-Ερντογάν, να μην μεταφέρονται αυτή την περίοδο νέα «προσφυγάκια» στα νησιά για να μη δημιουργηθεί χάος λόγω κορωνοϊού, αλλά να… κρατηθεί για λίγο ο Πασάς και να τους στείλει μαζεμένους μόλις λήξουν τα μέτρα!

Επίσης, όπως ανακοίνωσαν οι «κυβερνητικές πηγές», ο εποικισμός της χώρας συνεχίστηκε αθόρυβα και κατά την περίοδο των μέτρων, κι έτσι ο συνολικός αριθμός των «προσφύγων» που έχουν μεταφερθεί στην ηπειρωτική Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 31η Μαΐου έχει φτάσει τις 13.000!

Και για να διευκολυνθεί ο εποικισμός, έχουν δοθεί πολλά εκατομμύρια για «οικονομική ενίσχυση» των δήμων, εντός των διοικητικών ορίων των οποίων βρίσκονται τα νέα hotspots. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τώρα, οι «δικαιούχοι» δήμοι έλαβαν συνολικά 12.269.602 ευρώ. Πρόκειται για ποσά που ουσιαστικά δεν ελέγχονται σκοπίμως , για να τα τρώνε οι δήμαρχοι και οι παρεούλες τους και να βουλώνουν τα στόματά τους, καθώς, όπως λέει ο λαός μας «όταν τρώνε δε μιλάνε»!
Καταλάβατε τώρα τι χρήσιμη που είναι η… «εθνικόφρων» κυβέρνηση για την επίτευξη των σχεδίων των παγκοσμίων τυράννων – ενώ αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κι εποίκιζε την ηπειρωτική χώρα με 13.000 εποίκους μέσα σε 5 μήνες, θα είχε γίνει χαλασμός;