ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!

Όχι μόνο χειραγωγούν τους δήθεν «εξεγερμένους» οι νεοταξίτες αντίπαλοι του Τραμπ, για να τον ρίξουν από την εξουσία, αλλά στέλνουν στις ταραχές και τα παιδιά τους, προφανώς για να τις οργανώσουν καλά!

Συνελήφθη, λοιπόν, από την αστυνομία της Νέας Υόρκης η 25χρονη Κιάρα Ντε Μπλάζιο, κόρη του «δημοκρατικού» δημάρχου της πόλης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, που ήταν επικεφαλής των ταραχοποιών.

Και για όσους καλόπιστους σκεφτούν πως αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, ο νεοταξίτης δήμαρχος δήλωσε μεν πως δεν την έστειλε ο ίδιος εκεί («δεν μου ζήτησε την άδεια προτού πάει για να διαδηλώσει»), αλλά πως είναι «υπερήφανος για εκείνη, που νοιάζεται τόσο πολύ και είναι διατεθειμένη να βγει εκεί έξω και να κάνει κάτι για αυτό».

Κι αν αυτή η ιστορία σας θυμίζει τα τέκνα των συριζαίων βουλευτών, υπουργών και λοιπών, που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις των παρακρατικών, καλώς σας τη θυμίζει!