ΚΑΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ… «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ»! ΤΥΧΑΙΟ;

Τα πράγματα στην Αμερική είναι πολύ ξεκάθαρα! Από τη μία πλευρά είναι ο Τραμπ που επιτέλους σπάει τα δεσμά του κι από την άλλη πλευρά το «βαθύ κράτος» των παγκοσμίων τυράννων, που τον πολεμάει λυσσαλέα με κάθε μέσον, με σκοπό να προκαλέσει την ήττα του στις προσεχείς εκλογές.

Και βέβαια, μια μορφή αυτού του λυσσαλέου πολέμου είναι και οι οργανωμένες ταραχές που γίνονται αυτές τις μέρες, με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Κι όποιος δεν καταλαβαίνει το άσχημο παιχνίδι που παίζεται, ή είναι βλάκας ή είναι βαλτός!

Ξεκάθαρη θέση, λοιπόν, υπέρ του αμερικανικού κατεστημένου παίρνει και το… τιμημένο κουκουέ, που απόψε θα πραγματοποιήσει… παραστάσεις διαμαρτυρίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και στο προξενείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο αρχικουκουές Κουτσούμπας δήλωσε πως «Ιδιαίτερα σήμερα ενώνουμε τη φωνή όλου του ελληνικού λαού με τους λαούς όλου του κόσμου, ενάντια στη βαρβαρότητα της αμερικανικής κυβέρνησης, του αμερικανικού κράτους. Ενώνουμε τη φωνή μας με τον ίδιο τον αμερικανικό λαό που κινητοποιείται αυτές τις ημέρες για τα δικαιώματά του, για να μπορέσει να ανασάνει, για να έχει ανάσα ζωής».

Τυχαίο; Ασφαλώς και όχι, καθώς ΟΛΑ τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» στην Ελλάδα -από το λαμόγιο τον Βελόπουλο μέχρι τους… επαναστάτες της μεζούρας, είναι όργανα του παραδοσιακού αμερικανοσιωνιστικού κέντρου εξουσίας, που τώρα πολεμάει τον Τραμπ!