Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο COVID 19, Η ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ

Γ. Τράγκας: Ο covid-19 απέθανε – Ζήτω οι προσεχείς κορωνοϊοί!

Οι ανοησίες και τα άμετρα μέτρα των λοιμωξιολόγων έθαψαν την εθνική οικονομία

2 Ιουνίου 2020

Αποτινάξτε τον ιό  της φοβίας. Ανακτήστε πλήρως τη ζωή σας και την εργασία σας

Ο covid-19 είναι ανύπαρκτος, όπως λένε κορυφαίοι επιστήμονες σβήνει και μας εγκαταλείπει, όπως προηγούμενες γρίπες.

Η οικονομία υπέστη καίρια πλήγματα, εξαιτίας των ακραίων μέτρων που εισηγήθηκαν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, εκείνοι που αγόρασαν τα εμβόλια Η1Ν1 που πετάξαμε στη χωματερή.

Ο χειρότερος σύμβουλος του ανθρώπου είναι η πείνα. Όμως όπισθεν της εξέγερσης που σοβεί στις ΗΠΑ, δεν έχουμε μόνο την οργή του κόσμου για το φόνο του Αφροαμερικανού και την πείνα και την ανεργία που έφερε το lockdown. Εδώ, φαίνεται ότι έχουμε και υποκίνηση διαφόρων οργανώσεων, προκειμένου να ανατραπεί η Αμερικανική Διοίκηση Τραμπ.

Εδώ έχουμε λεηλασίες καταστημάτων, κλοπές, διαρρήξεις και πυρπολισμούς ΙΧ αυτοκινήτων. Εδώ έχουμε επιθέσεις σε συνοικίες, όπου κατοικούν λευκοί και συνθήματα εναντίον της εννόμου τάξεως και της δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος Τραμπ έχει καταγγείλει παλαιότερα ευθέως, ως χρηματοδότη των διαδηλώσεων, έμπροσθεν του Λευκού Οίκου, τον κροίσο και συνεργάτη των ΝΑΖΙ κατά την περίοδο του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Τζορτζ Σόρος.

Είναι βέβαιο, ότι ο Τραμπ απέναντί του έχει τους δισεκατομμυριούχους και τις οργανώσεις του Σόρος, του Γκέιτς, του Κλίντον, του Μπάφετ, του Μπλούμπεργκ και του Ροκφέλερ. Είναι όσοι ελέγχουν…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr