ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, «ΗΛΙΘΙΕ»!

Ελεύθεροι με… «όρους» (να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους και να καταβάλλουν χρηματική εγγύηση…) αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι δύο ακροαριστεροί τρομοκράτες που συνελήφθησαν ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ να τοποθετούν βόμβα στο σπίτι του πρώην υπουργού Δ. Σταμάτη, στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 8 αδικήματα, κακουργήματα και πλημμελήματα, ήτοι απόπειρα έκρηξης με κίνδυνο για άνθρωπο, κατοχή εκρηκτικών από κοινού, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, απλή συνέργεια σε απόπειρα έκρηξης, συμμορία, κατά περίπτωση.
Μάλιστα, οι δύο τρομοκράτες αφέθηκαν ελεύθεροι να κυκλοφορούν ανάμεσά μας με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Πως εξηγείται αυτό το φαινομενικώς ανεξήγητο; Η χούντα Μητσοτάκη ήθελε μια «επιτυχία» για να δείξει -στους κουτούς!- πως το σύστημα δουλεύει και πως υπάρχει… «νόμος και τάξη», οι δύο συμφώνησαν να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω και να «ταλαιπωρηθούν» μια-δυο μέρες κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Είναι το παρακράτος, «ηλίθιε»! 

(ΥΓ): Αλήθεια, ποιος πλήρωσε την χρηματική εγγύηση; Μήπως η πληρωμή έγινε από τα λεγόμενα «μυστικά κονδύλια» του ψευδοκράτους, δηλαδή από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων;