Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ LOCKDOWN ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μετά από φυλάκιση 3 μηνών, ρουφήξτε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό ελευθερίας. Ο covid-19 είναι στατιστικά ανύπαρκτος στη χώρα μας. Η εθνική οικονομία καταστράφηκε από ακραίες εισηγήσεις και από δολιότητες.

Η ψυχική υγεία μας και η ζωή μας επιβαρύνθηκαν από ακρότητες που εισηγήθηκαν εκείνοι που έσπειραν τον ίδιο τρόμο με τη γρίπη Η1Ν1, σπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ του φτωχού ελληνικού λαού και είχαν στενές σχέσεις με τις εταιρίες που παρήγαγαν τα άχρηστα εμβόλια. Αυτά που πετάξαμε στις χωματερές.

Αντισταθείτε σε όσα αντισυνταγματικά και ανελεύθερα επιχειρούνται τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από διάφορα μέσα ενημέρωσης. Σε ολόκληρο τον κόσμο, αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο κορονοϊός, ο covid-19, όχι μόνο υπερεκτιμήθηκε, όχι μόνο προκάλεσε ανεργία σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων αλλά εξελίσσεται και σε παγκόσμιο φιάσκο. Ένα φιάσκο που φωτίζει όλα τα συμφέροντα εκείνων που μέσω τηλεοπτικής έντασης διέσπειραν τον ιό της φοβίας και αξιοποιώντας τον πανικό και την αγωνία δισεκατομμυρίων φυλακισμένων ανθρώπων, κέρδισαν ένα βουνό χρυσάφι.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε από το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, τονίζει με έμφαση ότι ο ιός αυτός… 

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr