ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟ 2020: ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Σε… παλιές «καλές» εποχές μας γυρίζει η χούντα Μητσοτάκη, στο θέμα της ανεργίας, μετά το καταστρεπτικό “lockdown” που επέβαλλε στην οικονομία, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόβλεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανεργία το 2020 στην Ευρώπη και σε άλλες οικονομικά προηγμένες χώρες του κόσμου (ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ρωσσία, κ.λπ.), η Ελλάδα «κατακτά» τη θλιβερή πρωτιά, με 19,9%!

Βέβαια, το προηγούμενο «ρεκόρ» στην ανεργία των κατσαπλιάδων της Νουδούλας, ήταν 27%. Τότε όμως, υπήρχε η επιλογή της μετανάστευσης σε Ευρώπη και Αμερική για τους νέους και περίπου 500.000 Ελληνόπουλα «άδειασαν τη γωνιά» στις μνημονιακές κυβερνήσεις, κι έτσι μειώθηκε η ανεργία. Τώρα όμως, οικονομικά προβλήματα και ανεργία θα υπάρξουν και στις υπόλοιπες χώρες, οπότε δεν θα υπάρχει πλέον η διέξοδος της μετανάστευσης για τους άνεργους νέους!

Και πολύ σύντομα, η χούντα του… νέου Μωυσή θα γευτεί την οργή των ανέργων και των φτωχοποιημένων Ελλήνων, οπότε καλό θα είναι να αφήσει τις θριαμβολογίες για τις… βορειοκορεάτικες «δημοσκοπήσεις» και να δώσει εντολή να είναι «ζεστές οι μηχανές» των ελικοπτέρων της μεγάλης διαφυγής! Γιατί αν κάτι «στραβώσει» και δεν προλάβουν να το σκάσουν ο… νέος Μωυσής, το σόι του όλο και οι «άριστοι» υπουργοί και βουλευτές του, θα τους μαζεύουν με τα… κουταλάκια του γλυκού!