ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»! Η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΡΩΣΣΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ… 

Την φαινομενικά απίστευτη απόφαση της χούντας Μητσοτάκη, να βάζει σε… καραντίνα όσους τουρίστες έρθουν στην Ελλάδα από την Αμερική, την Ρωσσία, την Αγγλία, την Γαλλία και άλλες χώρες, ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού -και νεκροθάφτης του!- Χάρης Θεοχάρης! Κι αυτό μετά τις 15 Ιουνίου, γιατί νωρίτερα δεν θα επιτρέπεται καν να πατήσουν στη χώρα μας τουρίστες απ’  αυτές τις χώρες, οι οποίες είναι οι βασικές παραδοσιακές «αιμοδότριες» του ελληνικού τουρισμού.

Επιπλέον, όσοι τουρίστες έρχονται από άλλες χώρες με πολλά κρούσματα, θα περνούν από υποχρεωτικό τεστ και παραμονή για μια ημέρα σε προκαθορισμένο ξενοδοχείο και θα παραμένουν σε καραντίνα επί 7 ημέρες, ακόμα κι αν το τεστ είναι αρνητικό!

Όπως καταλαβαίνετε, υπ’ αυτές τις προϋποθέσεις, δεν πρόκειται να πατήσει ούτε ένας τουρίστας!

Αυτός είναι και ο στόχος της χούντας Μητσοτάκη, προκειμένου να βρεθούν σε απελπιστική θέση οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων και μετά να πουλήσουν όσο-όσο στα κοράκια, τους «επενδυτές» του Μητσοτάκη!