ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΛΒΑΝΙΑ! ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ… ΤΕΣΤ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ… ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!

Ενώ ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ελλάδας, Γ.Γ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου και Διευθύνων Σύμβουλος της Aldemar Resorts, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος μίλησε σήμερα για πάνω από 1.500 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών που έχουν μπει σε λίστες προς πώληση και αποκάλυψε ότι το 50% των ξενοδοχείων δεν θα ανοίξει καν για την φετινή σεζόν, η χούντα ανακοίνωσε σήμερα τις 29 χώρες από τις οποίες η Ελλάδα θα δέχεται τουρίστες από τις 15 Ιουνίου, πολύ… προσεκτικά, και ότι στους πολίτες των συγκεκριμένων χωρών θα γίνονται… τεστ κατά την άφιξή τους, κι όποιος θεωρείται «ύποπτος» θα επιστρέφεται πίσω. Τα δε αεροδρόμια, θα θυμίζουν… προθαλάμους κλινικών!

Ιδού η λίστα, από την οποία απουσιάζουν η Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ρωσσία και άλλες χώρες προέλευσης των τουριστών που συνήθως προτιμούν την Ελλάδα:

Αλβανία
Αυστραλία
Αυστρία
Σκόπια
Βουλγαρία
Γερμανία
Δανία
Ελβετία
Εσθονία
Ιαπωνία
Ισραήλ
Κίνα
Κροατία
Κύπρος
Λετονία
Λίβανος
Λιθουανία
Μάλτα
Μαυροβούνιο
Νέα Ζηλανδία
Νορβηγία
Νότια Κορέα
Ουγγαρία
Ρουμανία
Σερβία
Σλοβακία
Σλοβενία
Τσεχία
Φινλανδία.

Είναι προφανές, ότι η χούντα και τα επιστημονικά της άλλοθι, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ σκοπίμως τον ελληνικό τουρισμό, για να έρθουν μετά οι τράπεζες και τα “fund” και να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα! 

(ΥΓ): Πρόταση ethnikismos.net: Επειδή εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα θα γράφουν τα παιδιά Πανελλήνιες, να βάζουν τα χουντοκαθάρματα του Μητσοτάκη και τους τουρίστες να γράφουν… Πανελλήνιες, για να σιγουρέψουν πως δε θα πατήσει κανείς!