ΤΟ PRO-FAKE NEWS, Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΚΤΟΝΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η… ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ολίγα για το πώς λειτουργεί το σύστημα…

Ως γνωστόν, προχθές ήρθε στη βουλή αίτημα για άρση της ασυλίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ψηφίσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και βρίσκονται σ’ αυτή τη βουλή, μετά από μήνυση εις βάρος τους για εσχάτη προδοσία.

Το αίτημα απορρίφθηκε απ’ όλα τα κόμματα της βουλής, μηδέ εξαιρουμένου και του κόμματος του ελλαδοχριστέμπορα Βελόπουλου, ο οποίος είπε στο λόγο του πως η υπερψήφιση της Συμφωνίας δεν ήταν προδοσία, αλλά ένα απλό… λάθος.

Ιδού τι είπε ο μέγας «μακεδονομάχος»: «Δεν λέω ότι ήταν προδοσία που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες, λέω ότι ήταν λάθος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Για μας η συμφωνία είναι επαίσχυντη δεν θα πω προδοτική, για μας ήταν λάθος και πρέπει να το παραδεχτείτε».

Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία όμως δεν έπρεπε να μάθουν οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του συγκεκριμένου αγύρτη! Οπότε, επιστρατεύτηκε το γνωστό διαδικτυακό παπαγαλάκι του, pro-fake news, για να αποκρύψει την υποταγή του ελλαδοχριστέμπορα στο σύστημα, τονίζοντας μισές αλήθειες – πως μόνο η ΝΔ κι όχι η «Ελληνική Λύση» απέρριψε την κατηγορία της προδοσίας.

Ιδού η σχετική ανάρτηση, με τον άκρως παραπλανητικό τίτλο «Οι χθεσινοί «μακεδονομάχοι» της ΝΔ κατά του Αρείου Πάγου γιατί έστειλε μήνυση για την «Μακεδοκτονία» στην Βουλή!», στην οποία αποκρύπτονται επιμελώς τα όσα είπε στην τοποθέτησή του ο Βελόπουλος, ότι δεν υπήρξε προδοσία:

«Eν κρυπτώ ολοκληρώθηκε χθες το έγκλημα της Συμφωνίας των Πρεσπών με βάση την οποία εκχωρήθηκε στα Σκόπια η κληρονομία της Μακεδονίας αφού με την «βούλα» της κυβερνητικής πλειοψηφίας της ΝΔ αθωώθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι και είχαν ψηφίσει αυτή την κατάπτυστη συμφωνία.

Σα να μην έφτανε αυτό η κυβερνητική πλειοψηφία καταφέρεται και κατά του Αρείου Πάγου επειδή έστειλε την μηνυτήρια αναφορά για εσχάτη προδοσία Ελλήνων πολιτών στην Βουλή!  

Συν τοις άλλοις ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα θέλει (και δικαίως αφού η κυβερνητική πλειοψηφία τους υποστήριξε) να του ζητήσουν «συγγνώμη» από τη ΝΔ.

Προφανώς, αυτά στη ΝΔ είναι «ψιλά γράμματα»,

Όλα τα κόμματα, πλην της Ελληνικής Λύσης, συμφώνησαν…».

Τα συμπεράσματα δικά σας!