ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ’ ΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ! ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ!

Τον λογόκριναν αγρίως, χαρακτηρίζοντας «παραπλανητικές» δύο από τις αναρτήσεις του στο Twitter, καίτοι τους είχε προειδοποιήσει να πάψουν να παίζουν βρώμικα παιχνίδια του και τώρα θα τους βάλει «τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι»!

Ο πρόεδρος Τραμπ, λοιπόν, υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για τον περιορισμό της προστασίας των εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ευελιξίας που απολαμβάνουν στην εποπτεία του περιεχομένου τους.

«Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την ελευθερία της έκφρασης απέναντι σε έναν από τους χειρότερους κινδύνους» δήλωσε ο Τραμπ από το Οβάλ Γραφείο, την ώρα που υπέγραφε το ιστορικό διάταγμα.

Επιπλέον, έδωσε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Ουίλιαμ Μπαρ, να συνεργαστεί με Πολιτείες για την επιβολή των δικών τους νομοθεσιών ενάντια σε αυτό που χαρακτήρισε ως «παραπλανητικές επιχειρηματικές πρακτικές από εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης».
Επιτέλους, ο Τραμπ αρχίζει να ανακτά τον έλεγχο από το «βαθύ κράτος» και τις σκοτεινές δυνάμεις και να κυβερνά –ουσιαστικά κι όχι τυπικά- την Αμερική, έστω και στο τέλος της θητείας του! Και μακάρι να ξαναβγεί, για να εφαρμόσει το πατριωτικό του πρόγραμμα!