ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 29Η ΜΑΪΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν! Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την 29η Μαΐου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Φωτορεπορτάζ από πλ. Μητροπόλεως)

Ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα, που πολεμάει εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να πολεμάει με μέσα βρώμικα το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έγινε και αυτήν την χρονιά εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον τελευταίο Αυτοκράτορα και Εθνομάρτυρα της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας μας και τους γενναίους υπερασπιστές του. 

Εκατοντάδες υπερήφανοι Άνδρες και Γυναίκες, απροσκύνητοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βροντοφώναξαν το αγωνιστικό τους παρόν και έδωσαν μία ακόμη απάντηση ότι τα σχέδια του αμαρτωλού αντεθνικού καθεστώτος ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα περάσουν! 

Στην Αθήνα η εκδήλωση έγινε στην Πλατεία Μητροπόλεως και μίλησαν κατά σειρά, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, πρώην βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος πρώην βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μέλος του Μετώπου Νεολαίας, που μετέφερε το αγωνιστικό μήνυμα και τον χαιρετισμό των πρώην βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την Βόρειο Ελλάδα Ιωάννη Σαχινίδη, Χρήστο Χατζησάββα και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Μετά τον λόγο έλαβε ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος, ο οποίος και παρουσίασε τον Γ.Γ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. Μήνυμα Αγωνιστικό απέστειλε και ο Συναγωνιστής πρώην βουλευτής Αχαϊας Μιχάλης Αρβανίτης.

Όλοι οι Συναγωνιστές τόνισαν την εθνικά απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, με μια κυβέρνηση που κατέχεται από πνεύμα ραγιαδισμού και εθνομηδενισμού και έχει παραδώσει την Ελλάδα μας ανοχύρωτη στους λαθρομετανάστες και τις τουρκικές προκλήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο κέντρο της Αθήνας, ημέρα Παρασκευή απόγευμα και μάλιστα σε ένα από τα πλέον εμπορικά της σημεία, δεν υπήρχαν παρά ελάχιστοι Έλληνες και η περίφημη Πλατεία Ομονοίας, που εγκαινίασε η οικογένεια που εξουσιάζει την ΝΔ και την χώρα, ήταν γεμάτοι από Αφρικανούς και Ασιάτες.

Εκδήλωση έγινε και στην Θεσσαλονίκη με πορεία των Συναγωνιστών μας σε κεντρικούς δρόμους της πόλεως της επίσης κατεχόμενης Θεσσαλονίκης μας και δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι που έβγαιναν στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούσαν τους Συναγωνιστές μας. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα είχαμε και αντισυγκέντρωση και δυνάμεις των ΜΑΤ, που εμπόδισαν τους Χρυσαυγίτες να φτάσουν στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Αναλυτική παρουσίαση στο φύλλο της εφημερίδας μας, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020.