Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ» – «ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ»!

Αποτινάξτε τον ιό της φοβίας και επιστρέψτε στη ζωή σας. Ο Covid-19 είναι στατιστικά ανύπαρκτος στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση είχαμε τρία περιστατικά. Δηλαδή τρία κρυολογήματα. Η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων που ανακοινώθηκαν μέχρι χθες, ήταν από υποκείμενα νοσήματα, δηλαδή βαρύτατες άλλες εκφυλιστικές, χρόνιες και πολυοργανικές παθήσεις. Ήταν νεοπλασίες σε προχωρημένη μορφή, οξεία καρδιαγγειακά περιστατικά, πολυοργανικές ανεπάρκειες και χρόνιες αποφρακτικές πνευμονοπάθειες.

Η εθνική οικονομία καταστράφηκε από δολιότητα, σκοπιμότητα και περισσή ανοησία. Ο Covid-19 υπήρξε ανύπαρκτος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα Βαλκάνια.

Σε παγκόσμια κλίμακα, μέχρι σήμερα είχε τα μισά θύματα από μία συνηθισμένη ετήσια γρίπη και ελάχιστες απώλειες συγκριτικά με τους νεκρούς που άφησε η Ασιατική Γρίπη, περίπου 2,5 εκατομμύρια και η γρίπη του Χονγκ Κονγκ πάνω από 1,5 εκατομμύριο.

Πάνω από 200.000 Έλληνες έχουν ήδη προστεθεί στους ανέργους αυτής της χώρας. Το περίφημο κυβερνητικό σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», «Μένουμε Ασφαλείς» μετατράπηκε σε «Μένουμε Άνεργοι», «Πεθαίνουμε ασφαλείς».

Είναι εκπληκτική, αποκαλυπτική και συγκλονιστική η…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr