ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 32 ΔΙΣ!

Είπαν πως κι αυτή η κρίση είναι «ευκαιρία», τα πιράνχας που λυμαίνονται αυτόν τον τόπο, κι όπως φαίνεται κάτι παραπάνω από μας γνώριζαν.

Μιλάμε για τα 32 δις ευρώ που θα πάρει η Ελλάδα – αν εγκριθεί η αρχική πρόταση της Κομισιόν για το λεγόμενο «Ταμείο Ανάκαμψης», είτε με Μνημόνιο είτε όχι. 

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να μεταμορφώσουμε την πατρίδα μας και να τα χρησιμοποιήσουμε για να μετασχηματίσουμε το αναπτυξιακό μας μοντέλο, όπως ακριβώς έχουμε δεσμευτεί ότι θα κάνουμε. Δεν θα σκορπίσουμε τα χρήματα στους τέσσερις ανέμους με την ανεμελιά του νεόπλουτου», είπε σήμερα ο Μητσοτάκης, εννοώντας πως δεν πρόκειται να δοθεί ούτε φράγκο στον κόσμο και θα τα φάνε μέχρι το τελευταίο σεντ οι «συνήθεις ύποπτοι», δηλαδή η φαμίλια Μητσοτάκη, οι εφοπλιστές, οι «νταβατζήδες» των ΜΜΕ και οι λοιπές κλεπτοκρατικές δυνάμεις!

(ΥΓ): Κι εδώ που τα λέμε, έχει κι ο λαός τις ευθύνες του για το μεγάλο φαγοπότι που ετοιμάζεται, γιατί η φαμίλια Μητσοτάκη δεν εμφανίστηκε χθες στον δημόσιο βίο της χώρας, κι όταν ψηφίζεις Μητσοτάκη δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα διαφορετικό από το «πάρτι» λεηλασίας που θα στηθεί!