ΜΑΛΑΚΑΣΑ-ΕΝΑ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Προκαλεί πραγματικά αλγεινή εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν τα καθημερινά εγκληματικά επεισόδια των λαθρομεταναστών ανά την επικράτεια τα ΜΜΕ της μητσοτακικής προπαγάνδας, τα οποία έχουν θεοποιήσει την προσωπικότητα του μεγάλου ηγέτη!!

Πρόσφατο παράδειγμα το χάος που προκάλεσαν οι κατατρεγμένοι λαθροεισβολείς στην Μαλακάσα. Σε μια περιοχή 500 κατοίκων βασιλεύει καθημερινά ο τρόμος. Οι ελάχιστοι πλέον Έλληνες δηλώνουν πως θέλουν να αποχωρήσουν από την περιοχή. Οι κατατρεγμένοι λοιπόν αυτοί μαντραχαλάδες αφού συχνά πυκνά καίνε το δάσος με προσάναμμα τα παγκάκια του δήμου επιδίδονται και στα σπορ της ανηλεούς συμπλοκής σώμα με σώμα, εκδηλώνοντας τον μεταξύ τους φυλετικό ρατσισμό με μαχαιριές και άφθονο αίμα. Αν κάποιος μπορεί να φανταστεί από την ηρεμία που του παρέχει ο καναπές το φόβο που ένιωσε μια ελληνίδα μητέρα όταν το παιδάκι της ήταν δίπλα στις συμπλοκές θα καταλάβει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα περί συμπόνιας και λοιπών φαιδρών περί δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παρά μόνο φόβος απέναντι σε ελεεινούς τύπους από τα βάθη της ανατολής, χωρίς καμία σχέση με την ελληνική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής.

Μάταια οι αρχές του δήμου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως καταστάσεις τέτοιου είδους θα συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την Ελλάδα ελέω της πολιτικής τόσο των λοβοτομημένων αριστερών της αρπαχτείς και της ενοικίασης ακινήτων σε ΜΚΟ, όσο και της νεοφιλελεύθερης ΝΔ που θέλει να αλλάξει τη φυσιογνωμία της πατρίδας μας μετατρέποντάς της σε πολυπολιτισμική χαβούζα.

Αρωγοί στην υλοποίηση αυτών των αντεθνικών πολιτικών τόσο σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής όσο και εσωτερικής ασφάλειας οι ψηφοφόροι, οι οποίοι αν και αντίθετοι με τον εποικισμό αλλοφύλων δεν ξεχνούν να τιμήσουν με την ψήφο τους τα κόμματα της παρακμής, προσβλέποντας μόνο στο ατομικό τους όφελος και κάποιες ψεύτικες φοροαπαλλαγές που τους τάζουν.

Εμείς με τη σειρά μας με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, τον ηγέτη του Εθνικισμού με την νεανική ψυχή, θα συνεχίσουμε τον Αγώνα αφύπνισης ώστε να έρθει εκείνη η ημέρα που τα λάβαρά μας θα κυματίζουν προκαλώντας φόβο σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον των Ελλήνων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!