«ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΗΤΑΝ… ΛΑΘΟΣ!

Στη βουλή ήρθε το αίτημα για άρση ασυλίας των βουλευτών που είχαν ψηφίσει υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον τους για εσχάτη προδοσία και κατάχρηση εξουσίας.

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, το αίτημα απερρίφθη ομοφώνως, απ’ ΟΛΑ τα κόμματα της βουλής. Κι από την «Ελληνική Λύση», του απατεώνα που πουλάει τις… αυθεντικές επιστολές του Ιησού Χριστού, κεραλοιφές για να μην κολλάει ο κοροϊδοϊός, αλλά και μπόλικο πατριωτισμό και μακεδονομαχία. Κάλπικος και ο πατριωτισμός του, κάλπικη και η μακεδονομαχία του, όπως κάλπικος είναι κι ο ίδιος από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Στην αγόρευσή του, λοιπόν, ο κάλπικος διαφώνησε με τα περί εσχάτης προδοσίας, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι προδότες αυτοί που υπερψήφισαν την Συμφωνία, αλλά απλά έκαναν ένα… λάθος!

Ιδού τι είπε ο μέγας «μακεδονομάχος»: «Δεν λέω ότι ήταν προδοσία που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες, λέω ότι ήταν λάθος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Για μας η συμφωνία είναι επαίσχυντη δεν θα πω προδοτική, για μας ήταν λάθος και πρέπει να το παραδεχτείτε».

Τον παραδίδουμε στην κρίση σας!