Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ελληνικός λαός καθυστερημένα, επί ημερών Μητσοτάκη, είπε χθες Χριστός Ανέστη. Τι σύμπτωση, τι σημαδιακό, την ίδια μέρα μας αποχαιρέτισε για πάντα ο επιχορηγούμενος από την GlaxoSmithKline σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σωτήρης Τσιόδρας. Πότε κλαίγοντας και πότε λέγοντας ποιήματα, ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την αγορά εκατομμυρίων εμβολίων Η1Ν1, που στοίχισαν δεκάδες εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο και πετάχτηκαν στη χωματερή, κατέστρεψε την εθνική οικονομία.

Επί 72 ημέρες, έλεγε συνεχώς ψέματα στον ελληνικό λαό. Ποτέ δεν του είπε την αλήθεια. Ήταν ακριβώς ο ίδιος που έσπειρε τον τρόμο, προκειμένου να αγοράσουμε εκατομμύρια εμβόλια και να πληρώσει ο ελληνικός λαός, δεκάδες εκατομμύρια στην πολυεθνική εταιρία με την οποία έχει στενή σχέση, με βάση τα πρακτικά αποδοχής χορηγιών που έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Επί 72 ημέρες, δεν ήξερε τι έλεγε. Εκινείτο με βάση οδηγίες του ύποπτου και βρόμικου παγκόσμιου οργανισμού υγείας, τον οποίο διευθύνει πράκτορας του Πεκίνου, τοποθετημένος εκεί, από τις κινεζικές αρχές και χρηματοδοτούμενος ευθέως ως μέλος δύο διοικητικών συμβουλίων από το δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς.

Ο κος Τσιόδρας είναι υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό. Απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που κλείνουν τα μαγαζιά τους ή χάνουν τις δουλειές τους ή μειώνεται το προσδόκιμο ζωής τους. Είναι ποινικά υπεύθυνος απέναντι σε χιλιάδες Έλληνες που δεν έκαναν στην ώρα τους τα τακτικά χειρουργεία και έμειναν με ανεγχείρητους καρκίνους, ανεγχείρητες καρδιοπάθειες και σε λίστες ακτινοθεραπειών.

Δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανέναν, ούτε με κροκοδείλια κλάματα, ούτε με ποιήματα, ούτε με σκηνοθετημένα βίντεο από το ρόλο του ως ψάλτης σε εκκλησία. Είναι ο άνθρωπος που ζημίωσε δεκάδες εκατομμύρια ως εισηγητής του ΚΕΕΛΠΝΟ, ένας από τους καθηγητές λοιμωξιολογίας, που προξένησε βαρύτατες βλάβες στην εθνική οικονομία, εισηγούμενος μαζί με τον κύριο Σύψα, τον κο Μόσιαλο και ορισμένους άλλους, τον ενταφιασμό εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων.

Η παράσταση των 6 τελείωσε. Η παράσταση των 6 στην οποία δεν είχε ελεύθερη πρόσβαση ουδείς δημοσιογράφος, τελείωσε. Η παράσταση που στήθηκε για να διανεμηθούν δεκάδες εκατομμύρια σε φιλοκυβερνητικά κανάλια, που τρέλαιναν τον κόσμο με μάσκες, remdesivir και ανύπαρκτη ένταση στα άδεια από covid-19 ελληνικά νοσοκομεία, περαιώθηκε. Ο ΣΚΑΙ και ορισμένοι άλλοι σταθμοί που προβάλλουν τις θέσεις του βρόμικου παγκόσμιου οργανισμού Υγείας, του Μπιλ Γκέιτς και της νέας κανονικότητας, που θέλει τους ανθρώπους κλειδωμένους, μακριά από εργασία και ανθρώπινη συναναστροφή, τελείωσε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων από covid-19,  που σύμφωνα με επεξεργασμένα στοιχεία των ιδίων των δηλώσεων του καταστροφέα της ελληνικής οικονομίας, προέρχονται σε ποσοστό από 95 έως 97% από… 

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr…