ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ… FAKE NEWS;

Με τα καμώματα της χούντας Μητσοτάκη, στο ζήτημα της κατάληψης ελληνικού εδάφους στον Έβρο, η οποία κατάληψη διαψεύδεται ως… fake news, και το φωτογραφικό ντοκουμέντο που την αποδεικνύει απαξιώνεται, ως φωτογραφία που δείχνει τους Τούρκους σε… τουρκικά εδάφη, χτυπάνε τα κεφάλια τους οι Σημίτης και Πάγκαλος!

«Γιατί να μην χαρακτηρίσουμε κι εμείς τότε την κατάληψη των Ιμίων από τους Τούρκους κομάντος… fake news; Γιατί να μην ισχυριστούμε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την κατάληψη των Ιμίων ήταν… υβριδική επιχείρηση της τουρκικής προπαγάνδας, κι ότι είναι τραβηγμένα σε… τουρκική βραχονησίδα; Εξάλλου, εκείνη την εποχή, όλα τα κανάλια τα ελέγχαμε. Κι αν θα τολμούσε κανείς να μας διαψεύσει, θα τον αποκαλούσαμε “φερέφωνο της τουρκικής προπαγάνδας”. Κορόιδα πιαστήκαμε!». Αυτά φέρεται να ισχυρίστηκε ο Πάγκαλος σε συνομιλητή του, εντυπωσιασμένος από τη θρασύτητα του δικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη στη διαστροφή της αλήθειας!