Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ! Ή ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πυκνώνουν σε όλο τον κόσμο, οι αποκαλύψεις και οι αποδείξεις, ότι τα περισσότερα θύματα που δηλώθηκαν από covid-19 πέθαναν από άλλες αιτίες.
Ήδη η Ισπανία αναθεώρησε τον αριθμό των θανάτων και δήλωσε, ότι κατέγραψε 2.000 περισσότερους θανάτους ως covid-19.

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ μετέδωσε η κεντρική τηλεόραση του Λιβάνου, ένα ρεπορτάζ που θα παίξω απόψε το βράδυ στο Action -24, αποκαλύπτει ότι οι Ιταλοί γιατροί παραβίασαν τις οδηγίες του βρόμικου οργανισμού που λέγεται Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και προχώρησαν σε νεκροψίες πτωμάτων, που καταγράφηκαν ότι πέθαναν από covid-19.
Αποδείχθηκε ότι τα περισσότερα περιστατικά στην Ιταλία, που εξετάστηκαν από τους Ιταλούς γιατρούς, είχαν πεθάνει από άλλες αιτίες.
Το ίδιο – όπως σταχυολογούμε συλλέγοντας πληροφορίες – συνέβη και στη χώρα μας. Δηλαδή άνθρωποι που πέθαναν σε προχωρημένη ηλικία από διάφορες ασθένειες, καταγράφηκαν και ανακοινώθηκαν από τον κο Τσιόδρα, ως θάνατοι από τον covid-19.

Προκειμένου να αποφύγει ποινικές συνέπειες και άλλες ευθύνες ο κος Καθηγητής, μέσα στο πλήθος των ήξεις αφίξεις και των αόριστων δηλώσεών του, είπε ότι «αυτή η πλαστή καταγραφή, γίνεται με οδηγίες του ΠΟΥ».

Όλη αυτή η μεθοδευμένη επιχείρηση κατατρομοκράτησης του κόσμου συντονίστηκε από τον ήδη κατηγορούμενο από τις αμερικανικές αρχές, Αιθίοπα πρόεδρο του ΠΟΥ κο Γκεμπρεγιέσους, που είναι υπάλληλος σε δύο διοικητικά συμβούλια εταιριών του Μπιλ Γκέιτς και πιόνι του Πεκίνου, λόγω στενών σχέσεων της Κίνας με την Αντίς Αμπέμπα. Οι κύριοι που θέλουν να εμβολιάσουν όλο τον κόσμο με εμβόλια που περιέχουν ως συντηρητικά – υδράργυρο και αλουμίνιο- είχαν και στην Αθήνα τους ανθρώπους τους.

Ο καθηγητής κος Τσιόδρας, σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών και ιατρικών κύκλων, έχει απόλυτη ευθύνη για την κατατρομοκράτηση του κόσμου και μαζί με ορισμένους λοιμωξιολόγους που χυδαία προωθούσαν φάρμακα στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ και άλλων καναλιών, όπως ο κος Σύψας, ο κος Μόσιαλος και ορισμένοι άλλοι, εμπότισαν τον ελληνικό πληθυσμό με τον ιό της φοβίας και διέλυσαν την οικονομία.
Ο κος Τσιόδρας, τον οποίο ανακάλυψε και τον έκανε σύμβουλό του ο κος Μητσοτάκης, είναι κατ’ εξακολούθηση υπεύθυνος για εγκλήματα κατά του…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr