ΑΤΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ… ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ!

Προειδοποίηση για τυχόν «άμεση δεύτερη κορύφωση» σε χώρες που ο κοροϊδοϊός υποχωρεί, εάν υπάρξει χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, απηύθυνε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μάικλ Ράιαν, επικεφαλής του Οργανισμού για Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης, «ο κόσμος εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση του πρώτου κύματος ξεσπάσματος του κορωνοϊού. Οι επιδημίες συχνά εμφανίζονται σε κύματα, γεγονός που σημαίνει ότι τα κρούσματα θα μπορούσαν να επανέλθουν αργότερα φέτος σε μέρη όπου το πρώτο κύμα έχει υποχωρήσει. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα τα ποσοστά μολύνσεων να αυξηθούν ξανά γρηγορότερα αν αρθούν πολύ σύντομα τα μέτρα περιορισμού του πρώτου κύματος. Το δεύτερο κύμα μπορεί να είναι για πολλές χώρες και πολλούς μήνες. Οι χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής πρέπει να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα δημόσιας υγείας, κοινωνικά μέτρα, μέτρα επιτήρησης, διεξαγωγής τεστ και μια ολοκληρωμένη στρατηγική για να διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουμε σε μια καθοδική τροχιά και δεν θα έχουμε μια άμεση δεύτερη κορύφωση».
Ο σκοπός των διεθνών τρομοκρατών – εμπόρων του φόβου είναι προφανής: να μην αρθούν πολλά από τα καταστρεπτικά μέτρα για την οικονομία, για να εξαθλιωθεί ο πολύς κόσμος και να θησαυρίσουν οι διεθνείς τύραννοι, αλλά και για να υπάρχει προσμονή για το εμβόλιο (με το μικροτσιπ…), ώστε να μην υπάρχουν πολλές αντιδράσεις όταν θα παρουσιαστεί στον κόσμο!
Για δε την Αμερική, ο σκοπός είναι να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η καραντίνα, για να πέσει ανεργία και φτώχεια στους πολίτες και να θεωρηθεί υπεύθυνος ο Τραμπ, ενόψει των επερχομένων εκλογών!