ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΨΑΣ: Ο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΑΝ… ΠΥΡΚΑΓΙΑ  

Μια ημέρα μετά τις τρομοκρατικές «προβλέψεις» των τρομοκρατών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), για… δεύτερο κύμα κοροϊδοϊού, ο αρχιτρομοκράτης Σύψας έπραξε το… καθήκον του.

Εμφανισθείς, λοιπόν, στο κατ’ εξοχήν κανάλι των τρομολάγνων της δυστυχίας μας, ο αρχιτρομοκράτης ζήτησε να μην υπάρχει… εφησυχασμός στην ελληνική κοινωνία, γιατί:

«Δυστυχώς ο ιός είναι ακόμη εδώ και μπορεί να γυρίσει απότομα. Μπορεί να υπάρξει νέο κύμα της πανδημίας ανά πάσα στιγμή. Ο ιός εάν βρεθεί σε μια κλειστή περιοχή, λ.χ. σε έναν συνωστισμό, μπορεί να μεταδοθεί σαν πυρκαγιά, δηλαδή ο ένας άνθρωπος να μην μολύνει δύο ή τρεις να μολύνει δέκα ή εκατό κι αυτοί άλλους εκατό».

Δεν του φτάνει το ανεπανόρθωτο κακό που προκάλεσε στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, θέλει να προκαλέσει κι άλλο! Θέλει να βλέπει εκατομμύρια ανέργων και εξαθλιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια και να δίνουν μάχη για να πάρουν μια σακούλα ντομάτες στα συσσίτια, για να χαίρεται με σαδιστική μανία! Αλλά, θα’ ρθει η ώρα που θα γυρίσει ο τροχός, κι όλοι αυτοί οι καταστροφείς θα δώσουν λόγο στον ελληνικό λαό, σε δημόσια δίκη, στην πλατεία Συντάγματος!