Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Από την προσεχή Δευτέρα, αλλάζω σταθμό, θα είμαι όπως ήδη ανακοινώθηκε στον ΕΛΛΑΔΑ 94,3 στα FM.

Σήμερα και τις επόμενες ημέρες μπείτε στο crashonline.gr, για να μάθετε ποιοι περιφερειακοί σταθμοί και ποιες ιστοσελίδες έχουν δεχτεί να μεταδίδουν το πρόγραμμά μας.

Από σήμερα επανέρχονται στη ζωή μας τα τραπεζοκαθίσματα μόνο για έξω από τις επιχειρήσεις εστίασης και σε απόσταση το ένα τραπέζι από το άλλο. Αυτός ο κορωνοϊός εισέρχεται βαθμιαία στο μουσείο των κορωνοϊών. Είτε έχει δεύτερο κύμα, είτε πέμπτο κύμα, είτε Τσιόδρειο κύμα, είτε Χαρδάλιο τσουνάμι, κανένα κράτος στον κόσμο δεν πρόκειται να επαναλάβει το lockdown.

Είναι τέτοιες οι οικονομικές πληγές που άφησε πίσω του το πρώτο lockdown και όσα ήθελαν ορισμένοι δισεκατομμυριούχοι, όπως ο Μπίλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και ορισμένοι άλλοι, που καμία κυβέρνηση στον κόσμο δεν πρόκειται να ρισκάρει γενική επανάσταση του πληθυσμού ή εμφύλιους σπαραγμούς.

Ήδη, σε πολλά κράτη του τρίτου κόσμου πέφτει ξύλο από τις αστυνομικές δυνάμεις, εναντίον εκείνων που διαδηλώνουν για την ανεργία και την πείνα. Οι εικόνες που έρχονται από τη Χιλή, τη Βολιβία και άλλα κράτη είναι συγκλονιστικές και αποδεικνύουν ότι ο κορωνοϊός κυρίως πλήττει τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επίσης, σχηματίζονται ουρές για συσσίτια σε πολλές ευρωπαϊκές και άλλες χώρες. Είχαμε ήδη διαμαρτυρίες στην Ισπανία, την Ελβετία, τη Γερμανία και σε άλλες περιοχές, που οι άνθρωποι πεινάνε εξαιτίας του lockdown.

Αποκαλύπτεται πλέον ότι ορισμένοι τύποι, όπως ο κος Γκέιτς, εχθροί του κου Τραμπ και θέλοντας να προωθήσουν τον κο Μπάιντεν στην θέση του, έστησαν παρασκηνιακό παιχνίδι με το Πεκίνο και τον ΠΟΥ αποκρύπτοντας για μεγάλο διάστημα, τη γένεση και την εξάπλωση του ιού. Τόσο ο Μπιλ Γκέιτς, όσο και εκείνοι που επιθυμούν έλεγχο των γεννήσεων και έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, με καταγραφή σε πραγματικό χρόνο, δημιούργησαν ένα παγκόσμιο σκηνικό, προκειμένου να πουλήσουν αμφιβόλου αποτελεσματικότητας εμβόλια. Να υπενθυμίσω ότι οι εταιρίες πίσω από τις οποίες είναι ο κος Γκέιτς δημιούργησαν στειρωτικά φαινόμενα σε χιλιάδες Αφρικανές και παραλυσία σε χιλιάδες Ινδούς. Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, είναι γεγονότα με ατράνταχτες αποδείξεις.

Ο κος Γκέιτς, ο κος Σόρος και ορισμένοι άλλοι, συμμετέχουν στην προσπάθεια ανατροπής του Τραμπ αλλά κυρίως προωθούν μέσω των εμβολίων ειδικό τσιπάρισμα στα χέρια όλων των ανθρώπων με το επιχείρημα ότι έτσι θα…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr