ΑΝ ΔΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΖΟΥΡΑΣ!

Άνοιξαν σήμερα τα καταστήματα εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, κ.λπ.), με μεγάλη καθυστέρηση και οι χουντικοί που μας κυβερνούν έχουν μεγάλο… άγχος για την τήρηση των αποστάσεων. Όχι βεβαίως πως ενδιαφέρονται για την… υγεία μας, αλλά «καίγονται» στην κυριολεξία για την επιτυχία τους στο πείραμα καταστολής του ελληνικού λαού. Το οποίο, έχουν σκοπό να εντείνουν και πάλι το φθινόπωρο, με πρόσχημα –και πάλι!- τον κοροϊδοϊό. 

Σε περίπτωση που δεν μείνει ευχαριστημένη η χούντα από τη συμμόρφωση των καταστηματαρχών και του κόσμου, έπεσε –μεταξύ σοβαρού και αστείου- στην τελευταία κυβερνητική διάσκεψη η ιδέα να προσληφθούν οι… «επαναστάτες της μεζούρας», της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ, που αποδεδειγμένα εφαρμόζουν άριστα τους παρανοϊκούς νόμους του αστικού ψευδοκράτους –όπως απέδειξαν την Πρωτομαγιά στο Σύνταγμα- για να εφαρμόσουν άτεγκτα το νόμο!

Όσον αφορά το ποιος έριξε την… φαεινή ιδέα, πρόκειται για τον πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ και νυν υπουργάρα της χούντας, Θεοδωρικάκο, που όπως δεσμεύτηκε μπορεί να το «κανονίσει» με τα συντρόφια!

Λέτε να το δούμε κι αυτό στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας; Γιατί όχι; Εδώ πέρασαν ολόκληρο Μνημόνιο με τα ρόπαλα των κνιτών να πίπτουν επί των κεφαλών των οργισμένων διαδηλωτών έξω από τη βουλή, στο νόμο περί τήρησης των αποστάσεων θα κολλήσουν;