ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΙΜΙΑ» ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ!

Καλή κουβέντα δε χρωστάμε στον Δένδια, αλλά…

Κανένας υπουργός Εξωτερικών στον κόσμο δεν χειρίζεται προσωπικά τα σοβαρά εθνικά ζητήματα. Όλοι ενεργούν με βάση τις εντολές του πρωθυπουργού τους και βέβαια δεν αποτελεί εξαίρεση ο Δένδιας στον χειρισμό της υπόθεσης των «Ιμίων» του Έβρου.

Επειδή όμως η υπόθεση –που επιχείρησαν αρχικά να αποσιωπήσουν και εν συνεχεία να διαψεύσουν- βρώμισε και κινδυνεύει να πληγεί ανεπανόρθωτα η… «ηγετική εικόνα» του πτηνόμορφου δικτάτορα, έπεσε σύρμα στα παπαγαλάκια να χρεώσουν τα «Ίμια» του Έβρου αποκλειστικά στον… Δένδια!!! 

Έτσι, η διαβόητη »Ομάδα Αλήθειας», η οποία υπάγεται απευθείας στον δικτάτορα, εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Δένδια, εμφανίζοντας τον παρανοϊκό δικτάτορα… ανήξερο για το μεγάλο φιάσκο!!! Ιδού το σχετικό απόσπασμα: 

«Πριν 2 μήνες στον Έβρο ο Μητσοτάκης δεν άφησε ούτε ένα εκατοστό να παραβιαστούν τα σύνορα από την επίθεση της Τουρκίας μέσω του μεταναστευτικού. Τι νόημα έχει τώρα αυτή η απαράδεκτη δήλωση κύριε Δένδια;».

Κρεμάλα-Σύνταγμα, πρώτα-πρώτα στον αρχιπροδότη Μητσοτάκη, κι έπειτα στους υπουργούς του, που συνήργησαν στην απώλεια ελληνικού εδάφους!